2777
2789

یا برعکس طرف شبیه عکسش نباشه

معمولا دخترا از فی.لتر استفاده میکنن و از ۱۰۰ درصد ۷۵ درصد شبیه عکساشونن 

الان بعد ۱/۵سال میخام برم ببینمش

مدت زیادی کات بودیم 

و دوباره الان اصرار داره ببینمش 

ولی استرس دارم

عکسامو زیاد دیده ها ولی استرس دارم میترسم خوشش نیاد چون واقعا في.لتر داره عکسام میترسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل رفتن ی عکس بدون فی .لتر براش بفرس جا نخوره

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

ولی باور کن خود واقعیمون از دوربین بهتره

دوست مجازی من از عکساش خیلی خوشگل تر بود در واقعیت

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

از رابطه ای ک با عکس شروع شه خوشم نمیاد حضوری

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نه پیش نیومده .

تا قبل دیت چند تا عکس بدون فیل تر بذار پروفایل یا براش بفرست .

قطعا خودت زیبایی و نیازی به فیل تر نیست عزیزم. 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

من عکسام با فی.لتر بود

ولی تماساس تصوری بدون فی.لتر و ارایش میگرفتم و اونم عادت کرده بود ب قیافم

برای منم همینجوری بود

ولی چندرروز قبل اینکه ببینمش یه ویدیو مسیج تلگرام بدون آرایش و هیچی براش فرستادم ک خیال خودمو راحت کنم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍