2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرفتم تاحالا لباساش اعیانیه؟

اگه خیلی خیلی شیک میخوای نرو امامزاده حسن

من کامل واردم به امامزاده حسن ممکنه چیزه شیک پیدا کنی ولی خب کم پیدا میشه خیلی اعیانی که میخوای باشه

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
تبریز که خودش لباساش عالیه  لاله پارک و گلدیس و ....  به نظرم لباس های تبریز شیکتر از ته ...

لاله پارک بیشتر لباسای چرت داره

جنسشون خوبه هااا ولی مدلشون یجوریه خوشم نمیاد

گلدیس بهتره

جلفاهم خوبه ولی من قبلن از شانزلیزه یه لباس خریدم 780 واسه عقد برادرشوهرم عالی بود همه خوششون اومد ...

واييييي دلم تنگ شد 😍😍😍😍 تا قبل تابستون نزديكً ي سال ميشد هر هفته با ماشين اين راهو ميومدم و ميرفتم تنها ، يكي از بهترين واقعا ميگم بهترين روزاي عمرم و تجربه هام بودً 🌺🌺🌺🌺

تبریز که خودش لباساش عالیه  لاله پارک و گلدیس و ....  به نظرم لباس های تبریز شیکتر از ته ...

همشون از تهران یا ترکیه میارن

اونای که نمیتونن برن ترکیه میان از تهران میبرن

خودم واسه عروسی برادر شوهرم از تبریز گرفتم

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
مزون خوب معرفی کنید من نمیشناسم

آره مزون هم شیکتره هم تک تر

آدرس بگیر از بچه ها منم نمیدونم

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

دختر عموی من از لاله پارک لباس خرید برای عروسی خواهرش 2.5 همه دهنشون باز مونده بود بهترین لباس تالار بود حتی شیکتر از عروس 

اگه پول خوب بدی لاله پارک بهترین گزینه هست

عشقم خدااااا. و همسرم. و دخترم. دوستتون دارم
دختر عموی من از لاله پارک لباس خرید برای عروسی خواهرش 2.5 همه دهنشون باز مونده بود بهترین لباس تالار ...

واقعا راست میگه

من که کف کرده بودم از پاساژش

عین اروپا می مونه فقط دوس داری نگاه کنی