2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و شوهرم بدون سحری روزه میگیریم. پس چند مورد حذف میشه😁

2تا بچه دارم. یه 7 ساله و یه 3 ساله. به جای اینکه کوچیکه به بزرگه نگاه کنه و خودش بشینه غذا بخوره بزرگه میگه باید توی دهن منم غذا بذاری🤦‍♀️از اونجا هم که بزرگه خیلی بدغذاست و بدن ضعیفی داره خودم بهش غذا ندم چیزی نمی‌خوره😮‍💨پس زبون روزه باید غذا بذارم دهنشون. 

از طرف دیگه شوهرم خیلی کار می‌کنه. بنده خدا از صبح زود میره بیرون. حتی امروز نیومد یه ساعت استراحت کنه. دیگه ماه رمضون که میشه چون وعده ناهار حذفه تمام مدت می‌مونه سرکارش. 

خلاصه که چه خانم چه آقا... هر کسی که واجباتشو انجام میده به حق صاحب این ماه همیشه موفق و سلامت باشه. 

والا بچه کوچیکها رو بگو که با زبون روزه باید بهشون شام و ناهار داد من هم به پسربزرگ و شوهرم سحری مید ...

اجرتون با صاحب این ماه... یعنی خود خدای بزرگ و مهربون 🤲

من و شوهرم بدون سحری روزه میگیریم. پس چند مورد حذف میشه😁2تا بچه دارم. یه 7 ساله و یه 3 ساله. به جای ...

ان شاءالله زندگی سالم وباعزت وخوشی داشته باشید زیرسایه صاحب زمان عج

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

براسلامتیتون

الهی خدا به مادران و زنان سرزمینم توان و قدرت بده😍😍😍

من قربون همه‌ی مادرای این مرزو بوم😍😍😍🙏🙏🙏

دستتونو میبوسم از همین راه دور🥺❤️

لطفا برای مادر منم دعا کنید حالش خوب شه🙏❤️

من و شوهرم بدون سحری روزه میگیریم. پس چند مورد حذف میشه😁2تا بچه دارم. یه 7 ساله و یه 3 ساله. به جای ...

خدا از همه قبول کنه مخصوصا از مادران زحمتکش... 

ولی سحری رو بخورین حتما 😊

والا بچه کوچیکها رو بگو که با زبون روزه باید بهشون شام و ناهار داد من هم به پسربزرگ و شوهرم سحری مید ...

خداوند دردنیا واخرت اجروپاداش بینهایت نصیبتون بکنه

عمردرازوباعزت براخودتو فرزندان وشوهرت

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

زیرسایه خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها 🤲

الهی خدا به مادران و زنان سرزمینم توان و قدرت بده😍😍😍من قربون همه‌ی مادرای این مرزو بوم😍😍😍🙏🙏� ...

انشاله هرچی زودتر سلامتی شون رو بدست بیارن 🤲

الهی خدا به مادران و زنان سرزمینم توان و قدرت بده😍😍😍من قربون همه‌ی مادرای این مرزو بوم😍😍😍🙏🙏� ...

اللهم اشف کل مریض بحق فاطمة الزهرا ام ابیها 🤲

علی الخصوص مادرشما

اللهم صل علی فاطمة وابیها وبعلها وبنیها وسرالمستودع فیها بعدد مااحاط به علمک