2777
2789
عنوان

یه سوال درمورد طرح کالابرگ

90 بازدید | 7 پست

کسی میدونه ارائه کالابرگ 

فروسگاهایی که قبول میکنن کالابرگ بدن 

چه نفعی میبرن 

دولت چجوری باهاشون حساب میکنه 

چون پولی که تو کارت نیست که بردارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم رو جنساشون میکشن

و دوم اینکه ‌جنسای موندشونو هم مردم مجبورن بردارن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بنظرم رو جنساشون میکشنو دوم اینکه ‌جنسای موندشونو هم مردم مجبورن بردارن

فروشگاهای زنجیره ای که آره قیمتاشون متفاوته واقعا 

ولی اینبار شنیدم فروشگاه های معمولی هم این طرحو اجرا کردن

اهان بعد وقتی فروشنده برمی‌داره برا اون نقد میشه یا اونم مجبوره از دولت خرید کنه باهاش

نمیدونم دقیق

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔
فروشگاهای زنجیره ای که آره قیمتاشون متفاوته واقعا ولی اینبار شنیدم فروشگاه های معمولی هم این طرحو اج ...

ما از سوپر مارکت گرفتیم ،همین وضع بود،۵ تا ده تومن رو جنساش میکشید،بعد هر چی جنس مونده بود ما مجبور بودیم برداریم، مثلا روغن مایع نداشت فقط جامد داشت و....

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ما از سوپر مارکت گرفتیم ،همین وضع بود،۵ تا ده تومن رو جنساش میکشید،بعد هر چی جنس مونده بود ما مجبور ...

اها ولی من رفتم محصولات رو چک کردم تاریخ ها اوکی و تنوع بالا 

ولی نمیدونم چجوری حساب میکنن 

فروشگاه های زنجیره ای که کاملا مشخصه دوبله س قیمتا