2777
2789
عنوان

میخام نصف خونه رو همسرم ب نامم کنه

367 بازدید | 34 پست

خونه مون حدود ۱۲ ملیارده 

ب نظرتون هزینه انتقال و ب نام زدن چقدر میشه؟

میخام حدودی دستم بیاد تا از قبل امادش کنم نزنه زیرش بگه چرا هزینه کنیم و فلان و بهمان .مال خودته و ال و بل

اگه به عنوان هدیه بهت بده بعدا میتونه ازت پس بگیره😑😂

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط به اعنوان تعداد سکه مهریه بگو ثبت کنن برات یا اگ سکه هات کمه سکه هاتو ببخش همینو مهریه قبول کن

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
ب عنوان مهریه عزیزم

اره حتما بگو این به عنوان مهریه رو تو سند ذکر کنن

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

اولا خونه به نامت باشه نباشه چه فرقی میکنه مهم دل خوشته

ثانیا اگرم بگه اوکی و کل ۶ دانگو به نامت بزنه فردا که کار به شکایت کشید میتوکه مدعی باشه که به عنوان هدیه بوده و ازت پسش بگیره😂

اره حتما بگو این به عنوان مهریه رو تو سند ذکر کنن

خودش زمان عقد گفته 

هر وقت خونه دار بشیم 

نصف مال تو ب عنوان مهریه 

سند خونمون داره میاد .میخام ازش بگیرم 

فقط میخام بدونم چقدر هزینه میشه 

اگه خواست بزنه مبلغ بنویس که نتونه پس بگیرهو یه اپارتمان داداشم اینا گرفتن ۵تومن تقریبا نزدیک ۲۰تومن ...

پس منم ۵۰ .۶۰ تومنی باید اماده ش کنم 

درسته؟

حاضرم گردن بندم بفروشم ولی سه دنگم رو بگیرم 

خودش زمان عقد گفته هر وقت خونه دار بشیم نصف مال تو ب عنوان مهریه سند خونمون داره میاد .میخام ازش بگی ...

هزینه هارو نمیدونم متاسفانه

آدم اینطوری بخاد زندگی کنه کلا چرا ازدواج کنه خیلی بده

چی بده؟ 

زیاد نمیشه ما برای یه ملک سه و نیمی حدود سه تومن دادیم برای کلش ...فکر نکنم برای شما بیشتر از چهار پ ...

ممنونم انشالله ک زیاد نشه 

چون دست و بالمون هیچیییی نیست 

فقط خودم یه گردنی دارم

دار و ندارمون دادیم خونه