2777
2789
عنوان

سه ساعته برق نداریم

103 بازدید | 8 پست

داشتم برنامه زندگی پس از زندگی رو میدیم یهو یه انفجار و برق‌مون قطع شد.زنگ زدم اداره برق گفت برق محل‌تون اتصالی داره و همکارام رو فرستادم.تو این سه ساعت برق شهرک رو به روییمون اومد یه نیم ساعتی اون شهرک روبه رو برق داشت و دوباره الان رفت ولی برق ما از همون سه ساعت پیش که رفته هنوز وصل نشده و معلوم نیست تا کی طول بکشه.یه بار که اداره برق،برقا رو قطع نمی‌کنه برق دچار اتصالی میشه شانس نداریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدااا

اصلا رسیدگی ندارن معذرت میخوام به پشمشون هم نی

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.