2777
2789
عنوان

بنظر شما عادیه یا نه

59 بازدید | 9 پست

من اصلا نظرم جلب هیچ مرد و پسری نمیشه 😐😂 یا مثلا خیلییییییی نظرمو جلب کنن نهایت یک روزه 

اصلا هیچ علاقه ای به هم کلامی و هم صحبتی و رفت و امد و ... رو با هیچکسی ندارم نه پسر نه دختر

.

برخلاف همه دوستام 

تا حالا اصلا رل نزدم و علاقه ای هم نشون ندادم که با کسی بخوام دوست بشم 😐

.

اصلا ابراز علاقه و محبت بلد نیستم 

حس میکنم مسخره بازیه و ته همش طلاق و خیانت و جداییه کلا دید مثبتی ندارم به هیچی

.

یکی از دوستام میگه تو عقبمونده ای تو اسکلی که رل نمیزنی و با کسی دوست نمیشی و کلا سر این موضوع خیلی رومخم میره😐❌

.

مثلا علاقه ندارم دایره دوستام خیلی بزرگ بشه الان فقط با یکی از دخترای فامیل در ارتباطم اونم چون همیشه با هم بودیم تو غم و شادی و ناراحتی و مشکلات و ... 

فقط همین یکنفرو دارم الان واسه درد دل و حرف زدن و هرچیزی....

.

الان حس میکنم اشتباه کردم دایره دوستامو بزرگ نکردم و با همه ارتباط نگرفتم 

از رل نزدنه پشیمون نیستمااا از این پشیمونم درحد دوست معمولی هم با پسری دوست نبودم که بخوام یکم شناخت پیدا کنم ذهنم باز بشه یا هرچی 

.

بنظر شما اشتباه کردم؟

سنمم بالا نیست ۱۸ سالمه 

میتونم درست کنم خودمو ؟ دوست دارم دورم شلوغ باشه دوست هم ندارم مزاحمت ایجاد بشه واسم یا مشکلی پیش بیاد 

کلا خودمم نمیدونم چمه😐😐😐🙂‍↔️🙂‍↔️🙂‍↔️

دختر تو ک سنت خیلی کمه تازه از این سن ادم بالغ میشه کم کم شروع میکنه ب ارتباط گیری قبلش ک فقط بچه بازیه

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خمش بهم میگن عقبمونده و خنگ و بچه ننه 😐

نه ول کن اونارو ولی از الان شروع کن کلا ارتباطتو بیشتر کن حتماااا

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
نمیتونم ارتباط بگیرم سریع دعوا و بلاک😐😂

چرا سر چی

هرکسی هرچیزی بگه سریع گارد میگیرم سریع جبهه میگیرم جنبه ام کمه

ببین من 23سالمه تو دقیقا پنج سال پیش منی نکن اینکارو شل کن ی کم😂😂