2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا کردین؟

نه ببین من دوسش داشتم و بهشم گفتم رابطمون هم خوب بود اما حس کردم فقط منم که دارم پیام میدم در نتیجه یهو کل آپ هامو پاک کردم و بهش پیام ندادم حالا با اکانت دیگم چکش کردم دیدم اونم دقیقا چند روز بعد من آنلاین نشده تا الان...

دعا کنید به اونی که دوسش دارم برسم ✨️

نه ببین من دوسش داشتم و بهشم گفتم رابطمون هم خوب بود اما حس کردم فقط منم که دارم پیام میدم در نتیجه ...

ول کن حالش خوبه اون ولی منم مثل تو ازش جدا شدم🥺

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

تو چرا؟ راستش من نگرانم سابقه نداشت انقد آنلاین نشه :)

واسه منم پیام نمبداد گفتم گوش نکرد هرچی بود پاک کردم ولی با شماره دیگم تل داشتم اونم بعد من دلیت اکانت کرد الان خیابون فقط همو میبینیم

قبلا این کارو کردم بعد ۷ ماه فهمید منم سریع اسم منو گفت...الان نمیتونم باز پیام بدم

کسی نیس که بشناسی خواهری مادری حالشو بپرسی

نه نمیشه :) دعا کن بهش برسم خواهر :) منم برای تو دعا میکنم توی سال جدید شاد شاد باشی :)

چشم برات ۱۰تا صلوات میفرستم انشاءالله خوشبخت شی

بزار راحت بهت بگم تاپیکاتو خوندم و دوستم با همچین مدل آدمی رل بود دقیقا مث تو اخرش پسره هم وابسته ش شد اما هیچوقت به قولاش عمل نمیکرد هم خیانت کرد هم بی احترامی کرد هم حتی جلو بقیه ازش دفاع نکرد ۴سال عمر دوستمو تلف کرد اخرش خود دوستم کات کرد و رفت و حتی پسره دنبالش نیوفتاد. خواستم بگم وقتتو تلف نکنی. درسته پسرا با بی محلی جذب میشه ولی این در مورد پسرای خوبه که قصدشون جدیه و بالاخره باهات ازدواج میکنن . بالای ۱سال ابدا رو هیچ رابطه ای وقت نزارید. پسرا دختری رو بخوان براش میجنگن نه که اینجوری رفتار کنن. جات باشم از همه جا بلاکش میکنم تا بالاخره از یه شماره دیگه زنگ بزنه. بزار مث چی دنبالت باشه