2777
2789
عنوان

خانمای متاهل ی سوال احساسی دارم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 18 پست
من یادمه دوران عقد دوست داشتنش خیلی خاص تر ابراز میکردانگار که یدونه ام تو عالم ولی به نظرم جوگیرانه ...

اره قطعا اینجوریه اون اوایل جوگیر بودیم😂اصلا بعد یه مدت خسته کننده هم میشه

بعد مثلا الان به قول شما ملایم تر و رفاقتی شده بعد بهو میشه شبیه دوران عقد کلی کیف میده😂

اره قطعا اینجوریه اون اوایل جوگیر بودیم😂اصلا بعد یه مدت خسته کننده هم میشهبعد مثلا الان به قول شما ...

آره بعضی وقتا تنوعی ازون حرکتا بزنیم باحاله خاطرات زنده میشه 😁

ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه میپنداشتیم 💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله و جوابش اینه که خوب تو هم همون قبلی نیستی و فک میکنی تغییری نکردی اما تغییر کردی خودت ، گاهی جوابش اینه عی بابا اون موقع فرق میکرد با الان ، گاهی جوابش اینه الان بیشتر درگیر مسائل اقتصادی و ... ام . و گاهی هم میگه وااای شروع کرد بیخیال 

اره خیلی همش میگم تو دیگ دوسم نداری میگ بخدا دارم بیشتر از قبل ولی اون اوایل اشنایی اتیشم تند تر بود الان دیگ خیالم راحته پیشمی و مال منی چ معنی میده خب همش بشینم بغل دستت

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

من که یه مرد هستم میگم خواهر گلم . 

ببین منم زن دارم . 

خیلی دوستش دارم 

خداشاهده بس گرفتاریا زیاد شده که نگو

مرد داره از جونش مایه میذاره تا زن بچه اش تو بهترین شرایط باشه 

شما هم درک کن .

منم خانموم در کل ۲۴ساعت فقط ۶یا ۷ ساعت با هم هستیم 

مرد احساسش بیشتره تا زن . مرد اگه اون طرف دوستش داشته باشه واقعا از ته قلب دوستش داره