2777
2789
بله از طریق دوربین چک میشیم یه مدت روش چسب بزن متوجه میشی و اینکه یه نگاه به اینستا بکنید چقدر کثافت ...

ولی یکم دقت کن بیشتر اینستا باعث گمراهی شد هرجور فحشا رو درجهان گسترش داد ظلمی نیست ک درش نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینستا ،بی پولی،کشتار ادم ها ،فساد وفحشا ،اینا نشونه های کوچک اخر زمانه 

نشانه های بزرگ هنوز اتفاق نیفتاده ،ازادی دجال ثوم یعجوج و معجوج، اومدن دابت العرض، زمین لرزه شدید و اومدن دود سیاه ، خورشید برعکس غروب و طلوع میکنه ، بعدشم امام مهدی میاد 

اینستا ،بی پولی،کشتار ادم ها ،فساد وفحشا ،اینا نشونه های کوچک اخر زمانه نشانه های بزرگ هنوز اتفاق نی ...

اونا با دجال یکی نیستن فقط به شنیدن روایات بسنده نکن نماد گرایی تمام اینا رمز خب تمامشون باابزار میتونن محقق بشن اینستا تمام خصوصیاتش رو داره گول میزنه خدایی میکنه چند شاخه موداره که از هردوم یه صدا بلند میشه من نظرم اینه حالا علما میگن فراماسونری هستش که باز نماد تک چشم داره

عزیزم یکم مطالعتو ببر بالا و به روایات دقت کن چهارتا سخنرانی گوش بده

درباره دجال با شما سخن گفتم و بیم آن دارم که شما آن را درک نکنید. مسیح دجّال مردی کوتاه قد با پاهایی فاصله‏دار و مویی پیچان (مجعد) است، یک چشم بیشتر ندارد و چشم دیگر او به طور کلّی محو شده و هیچ برآمدگی و فرو رفتگی از آنان باقی نمانده است. اگر [امر او] بر شما مشتبه می‌شود بدانید که پروردگار شما یک چشم نیست و شما هرگز پروردگار خود را نمی‌بینید تا اینکه از دنیا بروید.

در این باره همچنین از پیامبر اعظم (ص) نقل

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
عزیزم یکم مطالعتو ببر بالا و به روایات دقت کن چهارتا سخنرانی گوش بده

دجّال کسی است که چشم چپ او نابیناست و در میان پیشانی او نوشته شده است: کافر. بر چشم او ناخنکی [۱۸] بزرگ است.

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
درباره دجال با شما سخن گفتم و بیم آن دارم که شما آن را درک نکنید. مسیح دجّال مردی کوتاه قد با پاهایی ...

تمام اینا نماد گرایی هست باید مفهومش رو درک کنی وبه ظاهر سخن بسنده نکنیم 

آنچه از منابع دینی به دست میاد دجال به هر آدم دروغگو میگن و ممکنه هم شخص باشه و هم یک جریان فکری

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21