2777
2789

خودم یه شغل خیلی خوب دارم حقوق و پرستیژ بالا دارم پرسنل زیر دستم ۸ نفر هستن کلی بهم احترام میگذارن و حرف شنوی دارن رئیس اداره روم حساب می‌کنه تو همایش ها و جلسات ازم دعوت میکنن خونه و ماشین دارم از خودم و در کل زن موفق و مستقل هستم اما زندگی خانوادگیم خیلی افتضاح هست پسرم بی تربیت و لوس و لجباز بار اومده همسرم سرد و بی اهمیت هست نسبت بم زیر بار هزینه هام نمیره محبتی نداره و مدام سرزنشم می‌کنه متهمم می‌کنه که مادر خوبی نیستم میگه خونه داری بلد نیستی مهموندار و سفره دارنیستی کد بانو نیستی و خلاصه ر ی ده به اعتماد به نفسم چند وقت پیش هم با نامزد قبلیش که شوهرش تازه فوت شده بود ریخته بود رو هم قول و قرار ازدواج گذاشته بودن که خودم نقشه هاشو نقش بر آب کردم شاید هم خیانت کرده باشه بهم خدا می‌دونه خانوادش هم ازم متنفر هستن و رفت و آمد نمیکنن گریههههه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زن داداش من 

با مادرش مهد دارن

مادرش مدیر خو ش معاون

داداشم کلی کمکشون کرد مهد بررگ بزنن ۵۰۰ میلیون داد

تولدشم همین ماه پیش ۱۴۰ میلیون ایفون ۱۶ خرید

ولی یکساله بهش دستم نزده

خانومشم یکساله  نه آشپزی کرده نه خونه جمع کرده متقابلن

میخوان جدا شن

بنظرتون کی مقصره؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

زن داداش من با مادرش مهد دارنمادرش مدیر خو ش معاونداداشم کلی کمکشون کرد مهد بررگ بزنن ۵۰۰ میلیون داد ...

من شوهرم یه ریال بم نمیده فرق دارم با زن داداش شما 

بچتون چند سالسه؟؟ ببریدش بازی درمانی وقتی پول داری منت به پولت میتونی بهترین بچه رو تربیت کنی ، ای کاش منم حقوقم از این بیشتر بود برای بچم مایه میذاشتم

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.
زن داداش من با مادرش مهد دارنمادرش مدیر خو ش معاونداداشم کلی کمکشون کرد مهد بررگ بزنن ۵۰۰ میلیون داد ...

برادرتون باهاش همکاری نمیکنه. کاش زن داداشتون هم کمی از کارش بزنه 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست