2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی😭

336 بازدید | 37 پست

رفتم دکتر گف باید تخمک اهدایی بگیری چون ت پانکچرت ی تخمک داشتی اونم جنینت رشدنکرده.. هفته دیگه هم عمل  خراش رحم دارم .. یکی ازواسطه های دکترهم امروز بهم گف یک نفرو دارم که تخمک بده تا قبل سال جدید ب نظرتون الان بگیرم یافلا صبر کنم تابرج دو ببینم خدم باردارنمیشم!

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دکتر دیگه برو الان ادم نمیتونه به دکترا هم اعتماد کنه شاید با اون تخمک اهدایی دستشون با هم باشه الکی بگه تخمک نداری  

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

تخمک چون دی ان ای بچه رو شکل میده تو انتخاب ادمش دقت کن ترجیحا از کسی که خودت میشناسی بگیر

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بگیر قالش را بکن

خیلی نگرانم یکشنبه هم باید عمل کنم خراش رحم دوهفته قبل پانکچرشدم ای خدا اثلا فک کنم منو نمیبینه خدا

تخمک چون دی ان ای بچه رو شکل میده تو انتخاب ادمش دقت کن ترجیحا از کسی که خودت میشناسی بگیر

ندارم کسیرو چیکارکنم

خیلی نگرانم یکشنبه هم باید عمل کنم خراش رحم دوهفته قبل پانکچرشدم ای خدا اثلا فک کنم منو نمیبینه خدا

خراش رحم دیگ چیه چرا عمل داری؟

خودت و ننداز زیر دست این دکترا 

💗

اگه تخمک را بگیری رحمت را خراش نمیدن؟؟

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد