2777
2789
عنوان

آدمای عقده ایی چکار میکنن ⁉️

161 بازدید | 24 پست

آدمایی که ازت نفرت دارن عقده دارن ازتو خوششون نمیاد چکار میکنن که متوجه این اخلاقشون بشی؟ 

منظورم اینه اینجور ادما و چجوری شناختین

خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ...❤ ️️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انرژیت تخلیه میشع 

بهترین کار قطع ارتباط 

من یه دختر ضعیف و وابسته ام جسارت ندارم نمیتونم ابراز وجود کنم نمیتونم از خودم به عنوان تکیه گاه استفاده کنم.. دعا کنید بلاخره منم قوی شم طوری ک حرفای هیچکس برام مهم نباشه✨💔🙏🏼،1404//4/2خداروشکر دارم بهتر میشم اعتماد به نفسم بالا رفته🙂‍↔️  (◠‿◕) 

ضایعن بابا

فقط باید پیشرفت کنی و آدم حسابشون نکنی و در هر شرایطی تحقیرشون کنی آی می‌سوزن آی می‌سوزن☺️

نباید با رفتارهاشون بری توی فاز قربانی و مظلومیت چون لذت می‌برن

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

عقده ای های نی نی سایت رو میدونم تاپیک میزنن یکی رو تگ میکنن بعد بهش حرف زشت میزنن تاپیک رو میبندن 😂😂😐 همین الان یک موردشو دیدم

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

ببین ی نکته خ کنکوری بگمت؟هر وق داری از ی چیزیت تعریف میکنی پز نمیدی مثلا۱ چیز جالبی ک برات پیش اومده یا روزمرتو اینا میزنن ب شوخی و موضورو منحرف میکنن حسودا اینجورین

من ساده نمیفهمیدم ۱ همکار دارم پسر داره خ عشقه دختره وقتی از شیرینکاریای دخترم میگم این میزنه ب مسخره بازیو.. تو اینستا۱ جا اینو خوندم فهمیدم این چچرا اینجوریه

ببین ی نکته خ کنکوری بگمت؟هر وق داری از ی چیزیت تعریف میکنی پز نمیدی مثلا۱ چیز جالبی ک برات پیش اومد ...

منظورت اینه من هر چی نگم مسخره میکنن؟ 

ضایعن بابافقط باید پیشرفت کنی و آدم حسابشون نکنی و در هر شرایطی تحقیرشون کنی آی می‌سوزن آی می‌سوزن☺️ ...

مرض دارن بقران نمیدونم چرا همش میوفتن به جون من انگار طلب شو از من میخواد