2777
2789

خانما من 6 ماهه زایمان داشتم. پسرمو از دست دادم.علتشو نپرسین تو تاپیکام هس. خیلی دلم گرفته. هیچ جوره کنار نمیام. قلبم خیلی زخمیه. مشاوره میرم به خدا توکل میکنم اما نمیتونم دیگه تحمل کنم. بعضی شبا به امید اینکه بیدار نشم میخوابم. نمیدونم چیکار کنم. خیلی دلم گرفته. همش میگم اگه بود الان 35 هفته بودم. یه ماه دیگه تو بغلم بود. دیدن نی نی ها به جونم آتیش میزنه. اینکه بچه های همه دنیا میان. مگه بچه من چه گناهی داشت. نمیدونم به کجا چنگ بزنم. حس میکنم دارم پرت میشم عمق یه دره

این زندگی برا من دیگه زندگی نمیشه. امسال سی سالم میشه.از الان باید غم بچمو به دوش بکشم. 

دلم میخواد اقدام کنم جراتشو ندارم. فقط بچمو میخوام چیزی آرومم نمیکنه انگار

عزیزم نی نیت پر نکشید سقط جنین داشتی

خیلی سخته خدا بهت صبر بده انشاالله بارداری بعدب

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار شو گلم برات قابل تحمل میشه با وجود ی بچه دیگه

نمیتونم فعلا. 

خیلی اذیت میشم حتی از اینکه باردار نیستم. با تمام وجودم دلم میخواد باردار شم. انگار دیگه خودم نیستم

میدونی چرا نمیتونی کنار‌بیای؟ چون الکی حق زندگی رو ازش گرفتید بچه سالم بود در نهایت کمی مشکل آلت تناسلی داشت دیگه درمانش میکردید

حس میکنی بیخودی یک بچه ۶ ماه بزرگ رو با دستای خودتون کشتید

چون بی‌دلیل و بیخودی برای مشکلی که قابل حل بود شاید بدون مجوز، سقطش کردی  با دستای خودت ٫ همسرت و از این بابت عذاب وجدان داری

و بابت این کار هرگز و هرگز نمیتونی خودتو ببخشی عزیزم و همیشه این رنج باهاته متاسفانه

میدونم تقصیر تو نیست و اگه همسر مجبورت نمیکرد نگهش میداشتی

ولی این رنج تا زنده ای باهاته 

ببخشید اینقد صادقانه گفتم

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

نمیتونم فعلا. خیلی اذیت میشم حتی از اینکه باردار نیستم. با تمام وجودم دلم میخواد باردار شم. انگار دی ...

باردار نشو 

همسرت آدم همراهی نیست برات 

اون رنج و عذاب وجدان سنگینی روی دوش یک مادر گذاشت 

[QUOTE=374608613]میدونی چرا نمیتونی کنار‌بیای؟ چون الکی حق زندگی رو ازش گرفتید بچه سالم بود در نهایت کمی مشکل آلت تنا ...[/QUOTEهمسرم نمیذاشت. با تموم وجودمو بچمو میخوام. کاری ازم برنمیاد. همسرم راحته من دارم عذاب میکشم و همه سرزنشم میکنن. حتی همسرم. کل زندگیم شده خوندن مقاله ها. 

مشکل الت تناسلیش تا جایی میدونم کم نبود.

[QUOTE=374608613]میدونی چرا نمیتونی کنار‌بیای؟ چون الکی حق زندگی رو ازش گرفتید بچه سالم بود در نهایت ...

ته دلت اینو نمیگه عزیزم

بعد تولد باید بررسی میشد

این مشکلی نیس تو جنینی درباره درمان یا ایرادش به قطعیت نظر داد

مشکل عقلی که نداشت

کانلن سالم بود

گلم امسال برنامه زندگی پس اززندگی یک قسمتش درمورد یک ختنومی بود ک بچه ش سقط شده وخیلی غصه میخوره ببی ...

یکی که بچه ش سر یه احتمال به بیماری کوچکی آلت که گفتن شایدم نباشه و بعد تولدش بررسی میکنم موردی باشه درکان میشه سرخود زن و شوهر بگن ولش کن ریسکه خودشون شقطش کنن چی؟؟

دل استارتر قصه ما آروم نمیشه چون خودش کرد