2777
2789
عنوان

چرا من اینطوری شدم حالم بده

140 بازدید | 24 پست

من نزدیک ۲ساله که بعداز ۱۵سال زندگی جداشدم واقعا عاشق هم بودیم  اوایل همسرم خوب بود ولی خانوادش خیلی اذیتم میکردن ولی بعدش دیدم زیر زیرکی داره خیانت میکنه و تا میفهمیدم اظهار پشیمانی می‌کرد ولی ازنظر اخلاق و بقیه چیزا خوب بود تا اینکه این آخریو

و از رفتارش مشخص بود ولی یکی از نزدیکترین فامیلاشون بهم گفت که شوهرت با فلان زنی هست وشوهرت به اون گفته که تو از شوهرت جداشو من باهات میخوام ازدواج کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت میکرد ولی از نظر اخلاق و چیزای دیگه خوب بود؟

من میگم اصلا مهم نیست دیگه طرفم دوسم نداشته باشه...یعنی اگه بیاد بگه بهم که دیگه نمیتونم دوست داشته باشم و بهتره جدا بشیم برام قابل تحمل تره تا اینکه بره خیانت کنه...

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

بعد من فهمیدم ودارم کلی سانسور میکنم خیییییلی اذینثتم کرد و اون زن هم جداشد و قبل جداشدنی بااین رابطه داشت وبرای اون زن خیییلی هزینه کرد ومن هم بعداز کلی کش وقوس فراوان جداشدم 

حالا از اینورواونور می‌شنوم که حالش خوب نیست و نمیدونم بااون زن هنوز درارتباطه یانه ومیشینه همش درمورد خوبی های من پیش بقیه صحبت میکنه و مثلا یه مسئله ای بود برای من استرس زا بود می‌گفته بیچاره چه استرسی میکشه الان من ازاونروز حالم خیلی بده میگم حتما من بد بودم چون اوایل وبیشتر بحث هامون بخاطر خانوادش بود

حالا از اینورواونور می‌شنوم که حالش خوب نیست و نمیدونم بااون زن هنوز درارتباطه یانه ومیشینه همش درمو ...

هرچقدررررر بد بودی دلیل خیانت نمیشد. اونم در این حد  که زنای محصنه بکنه

حالا افراد باتجربه بیان بگن بنظر شما بااون زنه بهم زده چون همش انکار میکنه رابطه بااونو نمیخوام برگردم ولی من بخاطر اون زن خییلی زجر کشیدم حالا میخوام ببینم بااون زن چیکار میکنه ؟

واینکه بنظرتون الان از کرده خودش پشیمونه ؟

وچیکار کنم حالم خوب بشه ؟الان یجور افسرده شدم 

هرچقدررررر بد بودی دلیل خیانت نمیشد. اونم در این حد که زنای محصنه بکنه

دیوانه شدم داغون شدم خیلی حتی بخاطر این قضیه  دختر ۳ساله ام رو هم ازدست دادم ولی اون حتی تو اون مواقعی که بیمارستانم بودم وبعد فوت بچه هم هنوز بااون زن رابطه داشت وشکنجه روحی میداد 

حالا افراد باتجربه بیان بگن بنظر شما بااون زنه بهم زده چون همش انکار میکنه رابطه بااونو نمیخوام برگر ...

آدمای خائن چه زن چه مرد بعد یه مدت ابراز پشیمانی میکنند و دلتنگ همسر و زندگی قبلیشون میشن و اگرم به همسر قبلیشون رجوع کنند باز به احتمال زیاد خیانتشونو تکرار کنند

الان چون ههم بچه ام رو ازدست دادم هم زندگیم پاشیده شد خیلی فکر میکنم ببینم بااون زن چیکار میکنه 

واینکه بگم درطول زندگیمون حدود ۱۰بار خیانت کرد تااونجایی که من میدونم وقبل طلاق پیش همه میگفت من بدم بعد طلاق الان دیگه از من چیزی نمیگه