2777
2789
عنوان

عاشقشم ولی

301 بازدید | 12 پست

کسی که دوسش دارم خونه داره کلا سر جمع ۸۰۰ سرمایه داره خانوادمم شرط گذاشتن کسی که خونه ندارع نیاد خواستگاری باید مستأجری بکشی به نظرتون چی کنم عشق و انتخاب کنم میترسم انتخاب کنم فردا خوشبخت نشم خانوادم بکوبن سرم.خانواده پسره وضعشون معمولیه خونه ماشین درآمد پایین کمکی ازشون بر نمیاد واقعا گیر کردم اونم هی گیر داده بیام خواستگاری تکلیفم مشخص ش.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13206971/%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%B4%D9%85-%D9%85%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%87%D8%B4-%D8%AA%D8%A8%D8%B1%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%DA%AF%D9%85سلام دوستان با معذرت از اسی لطفا این تاپیکمو گزارش بزنید گزارش زدید لایک کنید حمد صلوات بفرستم براتون

اگر فکر میکنی بدبخت میشی پس حتما میشی نشو

تکلیف اونم مشخص کن بنده خدا

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت خواستگار و به خاطرمال دنیا رد نکن هر چمد خواستگتر شما همچین بی پول هم نیست به اخلاق و ایمانش توجه کن

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
هیچ وقت خواستگار و به خاطرمال دنیا رد نکن هر چمد خواستگتر شما همچین بی پول هم نیست به اخلاق و ایمانش ...

اخلاقش خیلی خوبه خیلی دوسم داره ایمانم نه وفا داره و تعهد داره ولی آدم مومن و مذهبی و نماز خونی نیس

هیچ وقت خواستگار و به خاطرمال دنیا رد نکن هر چمد خواستگتر شما همچین بی پول هم نیست به اخلاق و ایمانش ...

اخلاقش خیلی خوبه خیلی دوسم داره ایمانم نه  ولی وفا داره و تعهد داره آدم مومن و مذهبی و نماز خونی نیس