یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من اینجا بارها گفتم مادر همسرم بی نهایت احترام خانوادم داره کلا خانوادگی خیلی آدم های درست و با آداب معاشرت درستی هستند احترام همه میذارند بدی و کجی تو ذاتشون نیست شده بارها سوغات فرستاده برای خونوادم میاد شهر مادرم اینا دست خالی ابدا آدم خوب همه جا جاشه و ذکر خیرش
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانوادهتون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید. یهو به خودتون میایید میبینید هیچی ازتون نمونده جزهمون بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین
من خودم مجردم ولی مادر شوهر خواهرم خیلییی با مامانم بی ادبه خیلی خیلی باراها به فرهنگ خانواده ما و قومیتمون تیکه پرونده با اینکه خودش هیچی نیست جوری که دامادمونم بهش حرف میزنه انقدر با مامانم بد حرف میزنه، مامانم براش اهمیتی نداره ولی قشنگ میتونم ببینم چقدر شعور و سطح فکرش بالاس که موقعی که اون حرف میزنه فقط لبخند میزنه مامانم
با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!
تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانوادهتون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید. یهو به خودتون میایید میبینید هیچی ازتون نمونده جزهمون بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین
من خودم مجردم ولی مادر شوهر خواهرم خیلییی با مامانم بی ادبه خیلی خیلی باراها به فرهنگ خانواده ما و ق ...
افرین چه مادر خوبی دارید از همین ریکشنش مشخصه که اصیله