2777
2789

قصدجسارت و جنجال ندارم گفتم غیر مذهبیا چون اعتقادات مذهبی هارو درمورد این ازدواج میدونستم🙏 فکر کنید یه خواستگار پولدار همه چی تموم دارید درحدی که اقامت یه کشور خوب خارجی داره وشماهم قراره برید اونجا زندگی کنید بعد عاشقتونم هست ولی یه شرط براتون داره اینکه از نظر حجاب مو آزاد هستین ولی میگه هیچوقت دوست نداره پیراهن و کلا هر مدل لباسی که بدن معلوم باشه بپوشی. دلیلشم اینه که دوست نداره کسی نگات کنه معتقده بی نهایت جذابید😀یکی دیگه هم اینکه دوست نداره پیج پاپلیک بزنید یعنی مثلا یه وقت هوس کنید بلاگر بشید و روزمرگی بزارید این چیزا. یه شرط دیگه اینکه هیچوقت هیچ عمل زیبایی نکنید تغییری ندیدن صورتتوونو.  بدون تعصب جواب بدین. قبول میکنید ؟

( کیس من نیستا من خودم متاهلم. برای کسی میپرسم شاید کامنت هاتونو بیینه)

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

مذهبی ام فقط اومدم بخونم برم

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من باید هرچی دوست دارم بپوشم واقعا یکی گیر بده مبره تومخم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نه 

خارج زندگی می‌کنه دبدبه و کبکبه داره درست 

ولی داره ازدواج میکنه! کالا نمیخره که

شاید طرف بخواد یه عملی بکنه،بدن خودشه واقعا 

<Great Cyrus Forever 💚🤍❤️ | My Iran به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند چنین عزیز نگینی به دست اهرمنی!