2777
2789

سلام من از تجربیات نی نی سایتی ها یادگرفتم که خونه آدم نباید کنار خونه اقوام و مخصوصا دیوار ب دیوار یا آپارتمان های ساختمون باشه که روشون تو رو آدم باز نشه

ولی ایرانی ها آدمای وابسته آیی هستن و اکثرا برا پسراشون  طبقه بالایی خودشونو گرفتن تا آخر عمر دست از سرش برندارن

من شیراز دانشجو هستم ، ی خواستگار دارم که شیرازیه و طبقه بالایی خونه مادرشه ، پدرش فوت شده 

شیرازی ها آدمای مهربونی هستن مثل خودم ، روحم خیلی بزرگه از همین الان که هیچوقت خواهراشو ندیدم اینکه پدرشون رو تو سن کم از دست دادن واسشون ناراحتم ، چون همدردیم همیشه هم به پسره میگم که براشون به مناسبت‌های مختلف هدیه بگیره ، هواشونو داشته باشع قدر مادرشو بدونه

که خدایی نکرده کمبود محبت پدر احساس نکنن

خودشم دیده چقد من احساساتی ام

حالا سوالم اینه که مادر شوهرای شیرازی هم مث  بقیه مادر شوهران؟ 

آخه اخلاق شیرازی ها رو نسبت ب بقیع شهرای ایران خیلی میپسندم البته که همه جا آدم خوب و بد هست اما شیرازی ها آدمای راحت و بی شیله و پیله آیی هستن و حوصله درگیریه ندارن ، و خسته آن خخخ

یا من دارم خودمو گول میزنم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حرف ها چرت و پرته 

من طبقه بالا مادرشوهرم هستم از اول باهم رسمی بودیم و محترمانه برخورد داشتیم اونا سالی نهایت 3یا 4 بار رسمی که دعوتشون کنم میان خونم ، خودمم هفته ای یکبار جمعه ها میرم پایین دور هم هستیم 

هیچ دخالتی هم توی زندگیمون ندارن و البته خودمونم قضیه رو مدیریت کردیم 

اینا همه برمیگرده به شخصیت دو طرف و ربطی به شهر و قومیت نداره 

داری خودتو گول میزنی این که به طور کلی از اخلاق ادمای یک شهر تعریف میکنن دلیل بر این نیس که اونی که ...

نمیگم ک آدم خوبیه

میگم مادر شوهرای شیرازی چطورین؟ 

چون مردم شیراز آدمای خوش اخلاق و با معرفتی آن و راحت گیر

نمیگم ک آدم خوبیهمیگم مادر شوهرای شیرازی چطورین؟ چون مردم شیراز آدمای خوش اخلاق و با معرفتی آن و راح ...

عزیزم چند سالته؟اصلا بک خصوصیت رو نمیتونی به همه ادمای یک شهر تعمیم بدی وقتی میگن فلان خانواده خانواده خوبین یعنی هیچکسی نیس که توی اون خانواده نخاله باشه؟هم مادرشوهر شیرازیه خوب دیدم هم بد