2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دامن لباس عروسو از بغل بگیر بلند کن موقع راه رفتن من از جلو بلند کردم همه پاهامو دیدن🤣🤣تا زانو

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

من عروسی نگرفتم که بتونم توصیه کنم ولی بنظرم ساقدوش برای فرمالیته نبر یکی از دخترای فامیل دوست صمیمیش رو برد رابطشون شدیدا بهم خورد و همه فیلما و عکسا رو از پیجش پاک کرد 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

فقط بهت میگم زیاد سخت نگیر

هیچ کس جزییات اون روز رو یادش نمی مونه

فقط غذا رو‌تاکید کن خوب باشه و با همسرت قبل از روز مراسم برای تست غذا برید حتما

چون خیلی ها بعدش درباره غذا نظر میدن و صحبت میکنن

خودت هم یه عروس شاد باش و حسابی برقص و لذت ببر

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

حتی اگه عصبی بودی و دلت میخواست کله شوهرتو خانوادشو بکنی تو روز عروسی لبخند بزن چون تو فیلم ۱۰۰ درصد بهتر میوفتی

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

بیخیال باش

بدون هرچی بشه باید بهت خوش بگذره

بدون چیزایی رخ میده خارج از برنامه نباید بهم بریزی براشون

و حسابی هرکاری بهت خوش.میگذره انجام بده

اهنگ هات انتخاب کن

روی دیجی حساس باش چون مراسم اون میچرخونه