2777
2789
عنوان

روزه دار ها در چه حالن⁉️

1807 بازدید | 171 پست

سلام به روی مثل ماهتون عزیزای دل😍

طاعات و عباداتتون قبول و پر برکت🙏🏻

چیکارا می‌کنید؟

ضعف و تشنگی و این حرفا دیگه؟😁

منم همینطور

خسته، تشنه و گرسنه

ولی این حالمو دوس دارم....احساس خوبی نسبت به خودم دارم

انتظار شیرینیه...حال و هوای خونه دم دمای افطار بهشتیه واسه خودش😍

سفره چیدن، صوت ربـنـا، نماز قبل از افطار و خلاصه خروار خروار انرژی مثبت که از جهان پیرامونم دریافت می‌کنم🥺

همه اش با خودم میگم از کجا معلوم که امسال، آخرین رمضان عمرم نباشه؟ (از این مدل غربتی بازیا😁) ولی جدای از شوخی، با تصور اینکه ممکنه سال بعدی در کار نباشه، دارم تک تک این لحظات ناب رو نفس می‌کشم و زندگی می‌کنم😍

امیدوارم همه بتونیم از پس خونه تکونی دل، به خوبی بر بیایم :)

رمضان الکریم گوارای وجود پاکتون❤

کم پیش میاد کسی رو روزه ببینم

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم بیماری خاص دارم نمیتونم بگیرم اطرافیانمم اصلا نمیگیرن یعنی تا الان کسی رو ندیدم روزه باشه از اطرافیان

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

در حال مرگ

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من خودم بیماری خاص دارم نمیتونم بگیرم اطرافیانمم اصلا نمیگیرن یعنی تا الان کسی رو ندیدم روزه باشه از ...

ان‌شاالله هرچه سریعتر به برکت این ماه عزیز سلامتی کاملت رو به دست میاری عزیزم

گشنههه

ینی میشه برسیم بهم میرسه دستاتو بگیرم برم تو جمع شبا ی دل سیر نگات کنم برات غذا درست کنم خونمون رو تمیز کنم بیای تعریف کنی ازم ؟(:ینی میشه همه مشکلاتمون حل شه برسم بهم مگه نمیگن خدا بزرگه از دلمون خبر داره پس منو بهت میرسونه مطمعنم 🙃💑