2777
2789
عنوان

روزه دار ها در چه حالن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 171 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان‌شاالله عزیزمهمه ی ما خطاهای کوچیک و بزرگی داریمهمینکه شما آگاه هستید و سعی بر کنترل نفس دارید یعن ...

ممنون عزیزم با حرفاتون کلی امیدوار شدم😘🙏

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

سلااااامممم

الان تکلیف منی که به بزرگ تر خودم احترام میذارم درمورد جمله ی "  با خودم میگم از کجا معلوم که امسال، آخرین رمضان عمرم نباشه" چیه؟🥲الان چی بگم بهتون که ادب رعایت شه خب؟🥲

انشالله صد و بیست سال زنده باشیم و روزه بگیریم 

مثلا چهل سال دیگه تاپیک بزنیم 

منم مثلا دم اذان دیگه انرژیم افتاده باشه گوشیمو بدم نوه م با شما چت کنه😁من بگم اون بنویسه😂

من خیلی ماه رمضون رو از کودکی دوس داشتم و تا جایی که میشد روزه میگرفتم ولی امسال واقعا من و مادرم نمیتونیم

ولی پدرم روزه میگیره و موقع افطار هممونو صدا میکنه میگه با اینکه روزه نیستید ولی بیاید دور هم بشینیم موقع افطار 

منم که غلام بامیه 😭😂

هیچی دیگه خلاصه ماه رمضونه و بامیه ش😂

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

سلاااااممممالان تکلیف منی که به بزرگ تر خودم احترام میذارم درمورد جمله ی " با خودم میگم از کجا معلو ...

ای جون دلم 

سلام به روی مااهت عزیزکم

اون که البته😁من حالا حالا ها کار دارم این ور

آخ بشینم با نوه Opium چت کنم و غیبت مامان بزرگشو کنیم و من قربونش برم🤩😭چــه شود 

دختر خوشگله یه چیز بگم

من به چشم برادری عاشق بابات شدم

از همون داستان ماکارانی با سوسیس تا الان که انقد گوگولی افطار میکنه🥲😂

ان‌شاالله زنده و سلامت باشین همگی و همیشه صفا باشد😍

در مورد بامیه هم بگم که منم اگه الان رگمو بزنم، بجای خون بامیه میپاشه بیرون

بس که این بشر خوردنی و جذابه😁برعکس زولبیا