2777
2789
عنوان

بخاطر داداشم ازدواج نمیکنم

165 بازدید | 11 پست

عنوان  تاپیکو اینجوری زدم که جلب توجه کنه

اما داداشم افسردگی داره سر کار نمیره ، منم حالم ازش بهم میخوره ،فک میکنم فقط میتونم با ی کارمند ازدواج کنم که حتمن از شنبه تا ۵ شنبه ۶ صبح بزنه بیرون و بدونم که تا۳ عصر خونه نیستش ، بتونم نفسی بکشم

حساس شدم یا مشکل دارم؟! کلا سختمه که دورم شلوغ باشه دوست دارم تنها باشم نفس بکشم آرامش بگیرم

از بچه هم زیاد خوشم نمیاد  اگه خیلی هنر کنم دو تا بچه تهش میتونم برا خودم تصور کنم ته تهش، اونم آگه تعداد اتاق خوابا زیاد باشه و از ۳ سالگی بفرستمشون کلاس های مختلف بدونم نیستن و سرشون گرمه و از ۴ سالگی برن مهد یا کلاس شنا یا موسیقی هرجایی باشن ولی مزاحم آسایش من نشن

بازاری ها چطورن برا ازدواج؟ اونا هم صبح و عصر و شب میرن مغازه که خونه نباشن؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدم بگم با شغل آزادیا ازدواج کنی تا ده شب نیستن،بهتر از کارمنده که دیدم خودت گفتی😂

چندسالته؟ شاید یه دوره اینجوری باشی و بعدا نظرت عوض بشه 

و اینکه اگه بعداز ازدواج همسرتو دوست داشته باشی اتفاقا خوشحالی از بیشتر دیدنش و ازش فرار نمیکنی،بچه که جای خود...

❤️اللهم عجل لولیک الفرج💚  اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم ❣

اومدم بگم با شغل آزادیا ازدواج کنی تا ده شب نیستن،بهتر از کارمنده که دیدم خودت گفتی😂چندسالته؟ شاید ...

خخخ ۲۳ نمی‌دونم اعصابم ضعیف شده یا چی

ولی دوری و دوستی بنظرم راست بوده