2777
2789
عنوان

ژل روان کننده ایموشن خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 3154 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از رو همین علامت تصویر یا لینک سایتی ک عکس توشه رو برام بفرست

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

عکس فرستادم

حالا بیاد خوبه

اندازه عکس هم حجمش کمه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

هعی🥺💔شده برام ارزو😔شوهرم خیلی اصرار میکنه اما واقعا میترسم کاش بتونم خیلی زود کنار بیام و انجامش ...

واژینیموس داری 

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

عزیرم زیاد رک بودن هم خوب نیست میرفتی یکی دیگه میخریدی میدیدی چطوره بعد به روی شوهرت میاوردی زیاد به شوهرت شک کنی میره سمتش 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

بعد بهش گفتم دست دو خریدی کلش داغ کرد رفت پرتش کرد اصن نزاشت ببینم

چه زود حرف دلتو زدی دختر

چیزی نمیگفتی

اینجا عکسشو میفرستادی خانما نظر میدادن که استفاده شده یا نه، بعد میرفتی بحث میکردی

عزیزم‌مردا زرنگ تر ازین حرفان

اگه قبلا جای دیگه  استفاده کرده باشه، نمیاد همونو بده ب شما

مطمئن باش اینجور مردا حواسشون خیلی جمع هستش

اینم که میگی ناراحت شده انداخته رفته،معلومه بهش برخورده چون کاری نکرده

اگه کاری میکرد دست پیش میگرفت 

هعی🥺💔شده برام ارزو😔شوهرم خیلی اصرار میکنه اما واقعا میترسم کاش بتونم خیلی زود کنار بیام و انجامش ...

میتونی عزیزم خیلی ها این مشکل رو دارن.فقط تغییرش بده ی جوری که با خودت بگی آره آلان این مدل اوکی هستم و هیچ ترسی ندارم.از همسرتم بخوا ک همکاری کنه و توضیح بده خیلی ها آول زندگی همینن...حتما تا اوکی شی شوهرتو ب طریق دیگ راضی نگه دار😁خودتم یواش یواش درست میشه 

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
اره منم همینجوری بود

الکی دعوارو کش نده.

برو بهش بگو خواستم سر ب سرت بذارم ک خودت زیادی جدی گرفتی.

تهش معذرت خواهی کن.

پرتش کرد دعوامون شدتو نت ببین ژل روان کننده ایموشن

سرچ کردم این که ظرفش رنگیه چجوری داخلش رو دیدی که خالیه ؟ 

بعدا یه روز برو داروخانه یکی بخر نگاه کن ، حواست باشه اگه خیانت میکنه زگیل تناسلی اینا نگیری