اخه باید پول باشه ک برمشوهرمم برا این چیزا پول نمیدع
اگه خرجی ماهانه میده با اون پول برو یا تو یوتیوب سرچ کن خودت خودتو درمان کن البته درمان دارویی اینا نه ها ، مثلا اگه تمرین خاصی لازمه انجام بده یا همون که دوستمون گفت دیلاتور
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم خودت باید درست کنی تو نت بخون کامل..از یه گوش پاک کن دخول شروع میشه وسایزش بزرگ تر میشه الیاف خریدم و دستکش لاتکس انگشتشو بریدم و پر کردم بعد هی سایز بزرگتر درست کردم ..درنهایت ک.ا.ندوم پراز الیاف کردم...اینجا نمیشه گفت دقیق بخونی نوشته..درکنارش ورزش کگل انجان بدی وحین دخول دیلاتورم کگل کنی تا ترست بریزه و بتونی رابطه داشته باشی با حوصله مراحلو انجام بده نتیجه میگیری...وچک کن عفونتم نداشته باشی اونم باعث درد میشخ
ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
ما ۳ یا ۴ بار انجام میدیم بعد بیخیال میشیم.هروز هم انجام نمیدیم بعضی وقتابعد من خیلی زود واژنم خشک م ...
لوبریکانت عالیه
ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
این روزا نصف همه چیز خالیه و پر باد کردن بیخودی حساسی
میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی
اتفاقا عفونت دارم موقع رابطه خیلییی بوی بدی میدهیه بار رفتم پیش ماما معاینه نکرد گف دوشیزه هسی، فقط ...
الانم دوشیزه ای؟من بعداز بار اول دچار واژینیموس شدم وبعدش دیگه نتونستم رابطه برقرار کنم بعد درمان کردم شما بکارت داری؟...درمورد عفونت نمیدونم عزیزم بازم با دکتر مشورت کن...