بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از رو همین علامت تصویر یا لینک سایتی ک عکس توشه رو برام بفرست
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
هعی🥺💔شده برام ارزو😔شوهرم خیلی اصرار میکنه اما واقعا میترسم کاش بتونم خیلی زود کنار بیام و انجامش ...
واژینیموس داری
ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
هعی🥺💔شده برام ارزو😔شوهرم خیلی اصرار میکنه اما واقعا میترسم کاش بتونم خیلی زود کنار بیام و انجامش ...
میتونی عزیزم خیلی ها این مشکل رو دارن.فقط تغییرش بده ی جوری که با خودت بگی آره آلان این مدل اوکی هستم و هیچ ترسی ندارم.از همسرتم بخوا ک همکاری کنه و توضیح بده خیلی ها آول زندگی همینن...حتما تا اوکی شی شوهرتو ب طریق دیگ راضی نگه دار😁خودتم یواش یواش درست میشه
برو بهش بگو خواستم سر ب سرت بذارم ک خودت زیادی جدی گرفتی.
تهش معذرت خواهی کن.