2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحویل نوشته شهریور سال جدید موقع تحویل به چه قیمتی میخان بدن؟

موقع تحویل پول نمیگیرند.

همین قیمتی که دادی باهاش سکه میدن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ببخشید شما ثبت نام کردی بهتون تحویل دادن

چند سال قبل ثبت نام کردم یکساله.

اونو تحویل گرفتم.

امسال ثبت نام کردم برا مهر قراره تحویل بدن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان وقت هست برا ثبت نام یا اینکه تاریخش گذشته؟؟

نمی‌دونم باید اطلاعیه های سایت شو دانلود کنی ببینی وقت داره یا نه

چند سال قبل ثبت نام کردم یکساله.اونو تحویل گرفتم.امسال ثبت نام کردم برا مهر قراره تحویل بدن

سلام 

عزیزم من میخوام سکه پیش خرید کنم،تو سایت پیش فروش ثبت نام کردم و احراز هویت شدم،من میخوام دوشنبه خرید کنم،اما نمیدونم روند خریدش چطوریه؟؟مثلا مثل بازار سهام بازه قیمتی داره((مثلا از ۶۰ تا ۶۳)))؟؟؟یا یه قیمت مشخص داره((مثلا۶۰ میلیون))؟؟

سلام عزیزم من میخوام سکه پیش خرید کنم،تو سایت پیش فروش ثبت نام کردم و احراز هویت شدم،من میخوام دوشنب ...

سلام عزیزم. برای پیش فروش یک قیمت مشخص داره.

یک مبلغی هم به عنوان مالیات میگیرن فکر کنم.

ساعت واریز پول با بورس متفاوته. فکر کنم ۸ صبح تا ۱۲ میشه واریز کرد فقط 

سلام عزیزم. برای پیش فروش یک قیمت مشخص داره.یک مبلغی هم به عنوان مالیات میگیرن فکر کنم.ساعت واریز پو ...

یکی از کاربرها میگفت که اگه سکه بهتون تعلق نگیره،تا۸ماه پول پیش دولت باقی میمونه،درسته؟؟

اصلا من چطوری متوجه بشم که بهم تعلق گرفته یا نه؟؟

یکی از کاربرها میگفت که اگه سکه بهتون تعلق نگیره،تا۸ماه پول پیش دولت باقی میمونه،درسته؟؟اصلا من چطور ...

نه بابا بعد از ۷۲ ساعت برمیگرده به حسابت.

ولی فکر نکنم تعلق نگیره.

من دو بار ثبت نام کردم هر دو بار تعلق گرفت بهم

نه بابا بعد از ۷۲ ساعت برمیگرده به حسابت.ولی فکر نکنم تعلق نگیره.من دو بار ثبت نام کردم هر دو بار تع ...

چه خوب،انشاالله خدا برکت بده به مالتون

شما سکه گرفتید یا نیم یا ربع؟؟

چه زمانی ثبت سفارش کردید؟؟چون تو اطلاعیه نوشته بود،اولویت با کسانیه که زودتر ثبت سفارش کردن.؟؟شما تو دومین مرحله پیش فروش سکه گرفتید یا این دوره؟؟