2777
2789
عنوان

کسایی ک اینستا دارن بیان کمک

70 بازدید | 9 پست

یه آنلاین شاپ ازم پول گرفته ، بیست روزه نفرستاده بعد هم چیزی هم نگفتم ولی بلاکم کرده ، وقتی بلاک‌کنه با پیج های دیگه م هم نمیتونم پیجشو ببینم ، خواهش میکنم برین بهش بگین از بلاکی در بیاره و کد رهگیری بده ، من همه پولمو دادم ب اون ک آنلاین شاپ بزنم .

پیجش 

Krapshop_69

پولت رو‌خورده بریم پیام چی بدیم؟

کلاهبرداره

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیو ارسال کنه؟ اون کارش کلاهبرداریه اگه میترسید ک کلاهبرداری نمیکرد

شما همین جواب هایی ک وقت میدی ب من میزاری یه لحظه اونجا کامنت بزار خب ، اگه نمیخوای کمک کنی هم چیزی نگو که بقیه هم منصرف بشن از کمک کردن ، مال یه عده رو فرستاده چون من کامنت گذاشتم بلاکم کرده

شما همین جواب هایی ک وقت میدی ب من میزاری یه لحظه اونجا کامنت بزار خب ، اگه نمیخوای کمک کنی هم چیزی ...

از ی طرف میای میگی من چیزی نگفتم زد بلاکم کرد بعد میگی واسه بقیه فرستاده من چون کامنت گذاشتم بلاکم کرده . خب درست بگو مردم نرن دایرکتش فحش بدن گناهش بشورن وا

از ی طرف میای میگی من چیزی نگفتم زد بلاکم کرد بعد میگی واسه بقیه فرستاده من چون کامنت گذاشتم بلاکم ک ...

آره چیزی نگفتم که بلاکم کنه، تو پیجش کامنت گذاشتم بسته م چرا نرسیده بعد بلاکم کرد ، الآنم نزدیک ۲۰ روزه ارسال نشده