2777
2789
عنوان

محتوای نی نی سایت

276 بازدید | 28 پست

ایشالا یه روزی برسه دیگه تو نینی سایت اصلا از مشگلات خانواده همسر و خود همسرو نخونیم، امین🙏🏻

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من آمين نه.چون بعضي شخصيتها مثل خود من با هيچكس نميتونن درددل كنن يا مشكلات زندگيشونو بگن،و ميتونن اينجا مطرم كنن كسي خواست نظر  بده و كسي هم دوست نداشت بره سراغ تاپيك ديگه.در هر دو صورت اون فرد سبك ميشه كه حرفشو با مشكلشو گفته.

البته اين نظر منه

زندگی با همین مشکلات شیرینه😄

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
بنظر من آمين نه.چون بعضي شخصيتها مثل خود من با هيچكس نميتونن درددل كنن يا مشكلات زندگيشونو بگن،و ميت ...

دقیقن منم همینم... با هیچ کس نمیتونم درد ودل کنم برای همین اومدم اینجا

و همه ی بیبی چک ها مثبت باشه 😐

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو
بنظر من آمين نه.چون بعضي شخصيتها مثل خود من با هيچكس نميتونن درددل كنن يا مشكلات زندگيشونو بگن،و ميت ...

عزیزم منظور من این بود که کلا این مشگلات از بین بره که کسی همچین تاپیکایی نزاره

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
سلام ان شاءالله روزی برسه که اصلا تاپیک غمناک زده نشه و همه اش تاپیک خوشی و شادی و موفقیت و هرکس ...

کاربرا رو واسه تاپیک ۱۰۰ میلیونی آماده کردی😀

پســ👦ــرم (خدایا اگه به من گیر دادن اینجا چیکار میکنی کچلشون کن😞)
مگه میشه😯

بله بهم میگه عنتر فکر کردم خودت بارداری ذوق کردم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.