2777
2789

پیدا نمیشه

من میخوام ۱۰۰۰ یورو بخرم

هیچ کس نمیفروشه

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عه پیدا نمیشه بنظرت یورو بهتره یا دلار ؟

یورو میگن به راحتی پایین نمیاد

ولی دلار درصدش خیلی کمه

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

میگن اگه دلار بخری یارانه قطع میشه و.... نمیدونم تجربه ندارم بنظرت نیم سکه بخرم؟

نه بابا چرت

من خودمم اگه یورو تا چند روز دیگه پیدا نکردم

سکه تمام میخرم

الان یورو تا دیروز ۹۶ بود الان نزدیک ۱۰۰

همه چی رفته بالا

نه بابا چرتمن خودمم اگه یورو تا چند روز دیگه پیدا نکردمسکه تمام میخرمالان یورو تا دیروز ۹۶ بود الان ...

باید از جای معتبر یورو یا دلار بخری

والا من زیادم پول ندارم آمدم تحقیق کنم که با پول تو جیبیام بخرم

باید از جای معتبر یورو یا دلار بخریوالا من زیادم پول ندارم آمدم تحقیق کنم که با پول تو جیبیام بخرم

صرافی بری هست

من امروز خریدم ۱۰۰۰ تا