2777
2789

تربیت بچه‌ها تو دنیای امروز کار آسونی نیست، ولی متأسفانه آموزش‌های کافی برای والدین وجود نداره. این کمبود می‌تونه مشکلاتی رو به وجود بیاره:

• آشنا نبودن با روش‌های تربیتی مؤثر: خیلی از والدین نمی‌دونن چطور باید با بچه‌هاشون رفتار کنن تا اونا رو درست تربیت کنن.
  • تعارض بین روش‌های قدیمی و جدید: گاهی والدین نمی‌دونن از کدوم روش تربیتی استفاده کنن؛ سنتی یا مدرن.
  • کمبود منابع آموزشی معتبر: منابع قابل اعتمادی برای یادگیری تربیت فرزند در دسترس نیست.

راهکارها:

• برگزاری کارگاه‌های آموزشی: نهادهای مرتبط می‌تونن با برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی، والدین رو با اصول تربیت فرزند آشنا کنن.
  • ترویج مطالعه منابع معتبر: تشویق والدین به مطالعه کتاب‌ها و مقالات معتبر در زمینه تربیت کودک می‌تونه به افزایش آگاهی اون‌ها کمک کنه.
  • استفاده از مشاوره تخصصی: والدین می‌تونن با مراجعه به مشاوران خانواده و روان‌شناسان کودک، در مورد چالش‌های تربیتی خودشون راهنمایی بگیرن.

با افزایش آگاهی و آموزش والدین، می‌تونیم نسلی سالم‌تر و موفق‌تر تربیت کنیم که آینده جامعه رو بهبود ببخشه.

این نظر منه

تو هر خونه ای باید بایدها و نباید هایی باشه حتما

بچه ها ی اصول رو باید دنبال کنن

بچه رو دو تربیته نکنید

ب لجبازی و جیغ و گریه بچه توجه نکنید تااز سرش بپره

بچه ی آدم عزیزه اما برا خودش بقیه حوصله این رفتارای بچه های مارو ندارن

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️