2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید. دولتی میره یا غیر انتفاعی

دولتی

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
چقدر راحت میگید تا این هفته می‌فرستیم بچه‌هامونو😐والا ما که مدرسه‌ای بودیم تا هفته آخر اسفند باید م ...

عزیزم قدیمو با الان مقایسه نکن دوران منم اینجوری بود هفته اخر نمیرفتیم چون هیچ کاری نبود بچه بیخود چرا بره بره مریضبشه کل عید کوفت همه‌بشه.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
عزیزم دروس بودجه بندی دارن و مطابق اون‌پیش میرن وقتی تدریس کامله برا چی بچه ها برن ؟؟جز مریضی چی دار ...

والا منم درسخون بودم ولی باید میرفتیم😐👌🏻

باهامون کار میکردن اگرم درس نمیدادن

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
عزیزم قدیمو با الان مقایسه نکن دوران منم اینجوری بود هفته اخر نمیرفتیم چون هیچ کاری نبود بچه بیخود چ ...

من متولدم۸۰ام 

و مدیرمون اجبار میکردن که باید بریم 

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
خود معلما میگن نیاین بعد یه مشت چاپلوس بلند میشن میان میبینن هیچکس نیست ضایع میشن بر میگردن 🤣

نه بابا همه جا اینجوری نیست

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم