2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام به عنوان معلم عرض  میکنم ما تا ۲۸ ام مجبوریم بریم مدرسه اما برای دانش آموزا اجباری نیست وقتی اکثرا نیان معلم نه درس میگه نه غیبت رد میکنه

و بدترین حالت اینه که یه چند نفر پا میشن میان یعنی خیلی بده ها البته من شخصا مشتاقم میان باهاشون تمرین کنم ولی اونایی که میان برا بازی میان نه تمرین و تکرار

من خودم پسر کلاس اولیم رو تا آخر هفته میفرستم بعدش با خودم میبرمش مدرسه خودم 

درسته برام سخته و بهتره بره ولی خدایی خودمون دانش آموز بودیم چه لذتی داشت زودتر تعطیل میکردیم😅

متاسفانه تا ۲۲ باید بریمخدا لعنتشون کنه باورت میشه نه امتحان داریم نه درس جدید کتابارو تمام کردن مار ...

معلم چه گناهی داره چون اجازه ای این کار رو ندارن که بگن تا فلان روز بیاید مدرسه شما والدین باید بچه هاتونو نفرستید 

دوستم معلمه چندتا میان تعطیلی بود میگفت ما نمیتونیم بگیم نیاید میگفت نصف کلاس نمیومدن ما مجبوریم بخاطر چهارتا بچه که اومدن وایسیم 

چقدر راحت میگید تا این هفته می‌فرستیم بچه‌هامونو😐

والا ما که مدرسه‌ای بودیم تا هفته آخر اسفند باید میرفتیم وگرنه اولیامون رو میخواستن

چقدر بی صرو صاحب

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
سلام به عنوان معلم عرض میکنم ما تا ۲۸ ام مجبوریم بریم مدرسه اما برای دانش آموزا اجباری نیست وقتی اک ...

عزیزم پسرت رو دولتی گذاشتی یا غیر انتفاعی 

بنظرتون بچه ای که عدم تمرکز داره کدوم براش بهتره

عزیزم پسرت رو دولتی گذاشتی یا غیر انتفاعی بنظرتون بچه ای که عدم تمرکز داره کدوم براش بهتره

من قصد داشتن بذارم دولتی ولی چون مدارس دولتی ناحیه ما همش دوشیفته برنامتون جور نشد گذاشتن غیر انتفاعی

وای نگو پسر کوچیک منم مشکل عدم تمرکز داره خیلی ناراحتممممممممم😭😭😭😭

این یکی پسرم که میره غیر دولتی درستشون بشدت حجیمه و کلی کتاب کار اضافه میخونن کا شخصا به عنوان کسی که چندساله با بچه ها کار میکنم مخالفم