2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من این هفته رو بره دیگه‌نمیزارم بره کلاس اوله.پارسال که پیش بود من از ۱۵اسفند دیگه نفرستادم بیخودی بچها رو‌ میگن باید بیاید

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

حالت عادی هم مدرسشون تعطیله حالا دم عید و به وقت مسافرتا میخوان دایر کنن 

ما که برنامه سفر ریختیم تا آخر این هفته بیشتر نمیفرستم

وزن ۷۴ وزن هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۷ هدف سوم ۶۴اسم کاربریم یه گیاه داروییه
من این هفته رو بره دیگه‌نمیزارم بره کلاس اوله.پارسال که پیش بود من از ۱۵اسفند دیگه نفرستادم بیخودی ب ...

عه پسرم معلمش گفته تا۳۶اسفند بیان

سه ساله خواننده خاموش بودم😁دیگه گفتم منم باید یه کاربری بزنم☺️

مدرسه گفته ۲۶ و تا اون موقع می‌فرستم 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

عه پسرم معلمش گفته تا۳۶اسفند بیان

امروز جلسه هست مدرسه من اونجا میگم که دیگه نمیفرستم چون بیخودیه همینجوری هفته قبل معلم خودش دوروز نبود کس دیگه سرکلاسشون بود خب مگه بچه من اضافیه تو خونه که تو‌این هوا بخوام بفرستم بره مدرسه بدتر اخر سال خدایی نکرده مریضم بشه.من حتی اگه راه داشت این هفته ام نمیفرستادم اما متاسفانه معلمه کل هفته رو امتحان گذاشته

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.