با نامزدم به خاطر یه موضوعی کات کردم ولی شرایطش خوب بود از نظر مالی اول بهش حسی نداشتم بعد از دو ماه چت و دیدار بهش وابسته شدم ولی اون موضوع به نظرم بعدا باعث جدایی میشد( یبار کمک خواستم تعلیق شدم لطفا خواهرانه کمک کنید به جای توهین)
خیلی خوش اخلاقه و از نظر مالی خوبه زیاد به دلم نیست به خاطر هیکل ولی وابستش شدم
اگه موقعیت خوبی داره و اخلاقشم خوبه و واقعا دوست داره اشتباه نکن مطمئن باش کاری میکنه تو هم عاشقش بشی .به خدا دیدم طرف خوشکل و خوشتیپ اما به همسرش محبت نمیکنه و تو رابطم فقط به فگر خودشه چه فایده همچین آدمی که فقط از دور قشنگه
اگه موقعیت خوبی داره و اخلاقشم خوبه و واقعا دوست داره اشتباه نکن مطمئن باش کاری میکنه تو هم عاشقش بش ...
ماهی 100 درآمد داره و حس میکنم عاشقم ولی کم کم ازش خوشم اومده ولی عاشق نشدم دلم نمیلرزه دو روزه کات کردم ناراحتم میترسم مثل اون نیاد ولی رابطه ج ن س ی هم مهمه
اوایل متنفر بودم به خاطر من رفت باشگاه بهتر شد و احتمالا بهتر میشه چون دوستم داره و مهربونه و خانواد ...
عزمزمه شاید خوش هیکل تر پیدا کنی اما اینم میدونی ک دیگ مث این شاید کسی دوست نداشته باشه یا اینجور ک فهمیدم وضعیت مالی هم برات مهمه خوشتیپ باشه بی پول باشه یا خانواده ی بدی داشته باشه هیچ وقت یه آدم کامل پیدا نمیکنی