2777
2789
به خدا من آدم بدی نیستم حتی خواهر شوهرم میاد خیلی احترام میگذارم ولی این انگار خیلی سخته

عزیزم من گفتم تو آدم بدی هستی؟؟ 

خیرر 

من گفتم رفتار اونا درست نبوده

ولی اون وقتی میاد احترام بزار

یا روزی خودشون خجالت می کشن... 

ای کاش بهانه بود وقتی خودش می‌دونه باردارم شهر غریب زنگ میزنم کلی بد و بیراه به خانوادم میگه بعد هم ...

سخت میگیری عزیزم.اگه همین یک حرف بوده.من مادر شوهرم  کلی بلا سرمون اورد. تو ی شهر غریب .ادم نمیشه بخاطر حرف یه نفر اینقدر خودشو به هم بریزه.مادر شوهر این حرفها واسش عادیه.الان از کاربرا بپرس ببین کدوم مادر شوهری تا حالا ساکت مونده.و چرت و پرت نگفته به عروسش.مادر شوهر من کلکسیون بود.فحش میداد.تهمت میزد.حسادت میکرد.خلاصه ما را اینقدر اذیت کرد.خدا زد تو سرش.ولی دلیل نمیشد که من بشینم بخاطر حرفاش گریه کنم.مادررشوهر خصلت اصلیش همینه.اینها هم همه از حسادت میاد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورویی نیستنشانه بزرگواری خودت..

در برابر این خانم اصلا نمیشه 

هر بار یک جوری داغم می‌کنه بارها براش کادو خریدن خدا شاهده دست گذاشتم روی گرونترین پارچه و روسری مغازه 

ولی تا بهش دادم دقیقا جلوی خودم مسخره اش کرد و انداخت یک گوشه 

همزمان یک روسری پنج تومنی که جاریم خریده بود آورد و گفت اینو دوست دارم در صورتی که من روسری ابریشم و مجلسی خریده بودم