2777
2789

سلام من سه شنبه انتقال جنین دارم بعد دستشویی فرنگی ندارم بودجه ام کمه نمیتونم از اون سیار ها بخرم بنظرتون خطرناکه توالت ایرانی برم بعد برای جای آمپول پروژسترون و اینکه سفت نشه جاش چکار کنم ممنون 

سلام عزیزم ببین سعی کن کمی حالت نیمه‌نشسته بگیری و با دست به دیوار  کمک بگیری تا فشار کمتری به شکم و رحم وارد بشه. و در ضمن سعی کن زمانیکه از توالت ایرانی استفاده میکنیو کم کن یعنی زیاد طول نکشه. و از فیبر (میوه، سبزی، آلو، روغن زیتون) استفاده کن تا یبوست نگیری. بعدشم اگه احساس کردی فشار به شکم اومده، حتماً چند دقیقه دراز بکش 

برای جلوگیری از سفت شدن جای آمپول پروژسترون هم کمپرس گرم بزار و آروم جاشو ماساژ بده و بعد از اینکه تزریق کردی نشین کمی راه برو تا عضلت سفت نشه 

و در ضمن همشو از یه محل تزریق نکن و هر دفعه که تزریق میکنی جای تزریقت با قبلی فرق بکنه
امیدوارم انتقال خوبی داشته باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.