2777
2789
عنوان

باشگاه

38 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من میخواستم برم باشگاه ولی فقط بدنسازی میخوام برم  نمیخوام هوازی کار کنم و رژیم بگیرم چون صورتم خیلی بد و لاقر میشه 

من شکم پهلو دارم ولی پایین تنم خیلی لاغرع میخوام برم حجم بگیرم 

به نظرتون با دستگاه این شکم پهلو کوچیک میشه بدون اینکه رژیم بگیرم و این چیزا

لطفا اگ مطمعنید از حرفتون بهم کمک کنید اگ اطلاعی ندارید چیزی نگید چون خیلی واسم مهمه

هوازی باید باشه، حداقل ۱۵ دقیقه

چون باید گرم کنی

شکم و پهلو، فقط رژیم غذایی

دستگاه فقط فرم میده. 

۱۵ دقیقه انچنان رو صورتت تاثیر نداره، رژیم صورتتو لاغرتر میکنه دختر خوب! 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوازی باید باشه، حداقل ۱۵ دقیقهچون باید گرم کنیشکم و پهلو، فقط رژیم غذاییدستگاه فقط فرم میده. ۱۵ دقی ...

اون ۱۵ دقیقه رو گرم میکنم اون موردی ندارع

فقط همین رژیمش چون قبلا باشگاه رفتم ایقدر صورتم لاغر و زشت شد ک نگو واسه همین از باشگاه فراری شدم 

اون ۱۵ دقیقه رو گرم میکنم اون موردی ندارعفقط همین رژیمش چون قبلا باشگاه رفتم ایقدر صورتم لاغر و زشت ...

قند مصنوعی و حذف کن

گوشت و تخم مرغ زیاد بخور

حجم برنج و ماکارانی کم، گوشت و پروتئین زیاد

هله هوله هم نخور

روزی ۸ لیوان اب

و ۸ ساعت خواب شبانه

سه روز در هفته باشگاه برو، بعد شش ماه نتیجه شو میبینی

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
اون ۱۵ دقیقه رو گرم میکنم اون موردی ندارعفقط همین رژیمش چون قبلا باشگاه رفتم ایقدر صورتم لاغر و زشت ...

الان ببشتر باشگاها زیاد نمیدونن چیکار میکنن اگه تو از وزنت مطمئنی رژیم رو باید پر پروتئین کنی کالری رو کم و مناسب کنی رژیم غدایی ها تو اینستا هس ، روی عضله هات باید کار کنی البته تو هفته یه سانسم باید کاردیو داشته باشی