2777
2789
عنوان

سوسک توخونه😭😭

62 بازدید | 4 پست

سلام خانما تروخدا یه راه حلی بدین خلاص شم ازدستشون‌..کوچیکن هنو ولی میترسم بزرگ شن هی تولیدمثل کنن وای خدا حرفشم تنمومیلرزونه😖😖تابستون میدیدم هی سروکلشون تودسشویی حموم هست بچه سوسک بودن..گفتم شاید در چاه حموم بازبوده اومدن بیرون یا ازچاه دسشویی میان بالا..جدی نگرفتمشون..حتی جاریمم میگفت خونه ماهم هستن..بعد برای خونه تکونی دیدم قرنیز پایین دسشویی خیلی وقته شکسته وازاونجامیومدن بیرون..چون نم دار وپررطوبت اونام عاشق همچین فضایی ان..حتی دیدم شاخک یکیشون زد بیرون زهرترک شدم😵‍💫خلاصه خودم اومدم سیمان سفید یکم داشتیم برداشتم زدم به زیردسشویی دیگ نیان بیرون..دیگ من خنگ نکردم سم پودری بریزم بعدسیمان کنم..چون بچه کوچیک دارم نمیتونم جاهایی ک تودسترشه بریزم..ازاون موقع دیگ ندیدم سوسکی رو تاالان دیدم باز یکی تودسشویی🤧تروخدا چیکارکنیم ریشه کن بشن..مطمئنم تخم گذاری کردن اون زیردسشویی..نگید که باید اون زیرو بکنیم😭تازه خونه تکونیم تموم شده‌‌..فکربنایی ام دیوونم میکنه

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

سلام عزیزم چاره اش سمپاشیه

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری اخه؟اون زیر دسشویی ان

زیر دستشویی یعنی کجا؟ چاه منظورتونه؟

سمپاشی رو هم باید تو چاه بکنید هم تو اونجایی که بیرون میان بریزین

میتونین زنگ بزنین مراکز سمپاشی خودشون میان تخصصی انجام میدن

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

زیر دستشویی یعنی کجا؟ چاه منظورتونه؟سمپاشی رو هم باید تو چاه بکنید هم تو اونجایی که بیرون میان بریزی ...

نه عزیزم‌..زیر قرنیز دسشویی منظورمه..ببرون ازدسشویی که سنگ قرنیز کارمیزارن..ازتوچاه هم البته تابستونا میان

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿