2777
2789
عنوان

رنگ مو بدون دکلره

61 بازدید | 8 پست

موهامو نمیخوام دکلره کنم میخوام فقط پایینشو رنگ کنم تابستونم کوتاه میکنم ولی بازم ترجیحم اینه دکلره نکنم.بعدم اینکه رنگم مرواریدی روشنه شماره ۱۰۰۱ .به نظرتون با اکسیدان شماره ۹ رنگ نزدیک به بلوند یا همون مراوریدی برام درمیاد؟

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

نه زرد عقدی میشه

کرمی طور هم نمیشه؟فقط نمیخوام حالت طلایی بگیره همین😭

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ رنگی بدون دکلره بلوند نمیشه.

این رنگا چند درجه فقط مو رو روشن می کنن و تناژ میدن بهش لیفت کننده ی پایه ی مو هستن اما مثل دکلره نیستن.

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

نه اصلا کرم و بلوند قشنگ نمیشه

مرسی🙁❤️💔

هیچ رنگی بدون دکلره بلوند نمیشه.این رنگا چند درجه فقط مو رو روشن می کنن و تناژ میدن بهش لیفت کننده ی ...

میدونید اخه رنگ مسی رو جلوی موهام تست کردم و دقیقا مسی شد گفتم شاید اینم نزدیک بهش دربیاد.بازم ممنونم❤️❤️

میدونید اخه رنگ مسی رو جلوی موهام تست کردم و دقیقا مسی شد گفتم شاید اینم نزدیک بهش دربیاد.بازم ممنون ...

رنگای مسی،،شرابی،،بادمجونی آره عزیزم درمیاد تا حدودی فقط شفاف مثل دکلره نمیشن اما رنگای بلوند نه چون رنگ موی ما ایرانیا پر از پیگمنت قرمز و نارنجی و زرد و آبی هست و با دکلره فقط این پیگمنتا خارج میشن و به بلوند میرسن.

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

رنگای مسی،،شرابی،،بادمجونی آره عزیزم درمیاد تا حدودی فقط شفاف مثل دکلره نمیشن اما رنگای بلوند نه چون ...

مرسی از راهنماییتون