2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم زخم معده دارم روزه برای ما حکمش حرامه عزیزم به دوست داشتن نیست به رضا و حکم خداست

نمی دونم اخه من سر کارم عملا تا ساعت یک و دو هیچی نمیخورم. بقیشم یه طوری تحمل کنم

نمی دونم اخه من سر کارم عملا تا ساعت یک و دو هیچی نمیخورم. بقیشم یه طوری تحمل کنم

منم سرکار میرم  ولی صبح زود صبحانه میخورم  بعدش میرم   سرکارمم  یه لقمه کوچیک یا کیک   یا خرما و..... دارم همیشه   چون دکتر بهم گفت اگه دیرتر میمومدی برای درمان حتما معده پاره میشد و خونریزی میکرد

منم سرکار میرم ولی صبح زود صبحانه میخورم بعدش میرم سرکارمم یه لقمه کوچیک یا کیک یا خرما و.... ...

منم صبحانه میخورم صبح بعد میام. چند ساله درگیر زخم معده، دارو و دکترم دیگه خسته شدم پس چرا درمان نمیشه

منم صبحانه میخورم صبح بعد میام. چند ساله درگیر زخم معده، دارو و دکترم دیگه خسته شدم پس چرا درمان نمی ...

آخه خیلی رعایت میخواد   اینکه تا آخر عمر نباید لب به فلفل دلمه یا کیوی و گوجه فرنگی و  آناناس بزنی    غذای چرب کمتر استفاده کنی  معده خالی نباشه   فست فود خیلی کم بخوری   یا خیلی چیزای دیگه        رعایتش واقعا یه شیرزن میخواد  من بعضی وقتها  دیگه نمیتونم تحمل کنم و قهوه میخورم  و متاسفانه بعدش سریع معده ام درد میگیره

داستان زخم معده فرق داره

برا من مشکوک هستن به زخم

هی میگن نگیر

البته من سر قرص هورمونی نمیتونم بگیرم ولی خب

با پزشک درست حسابی مشورت کن

خودسرانه کاری نکن

معده ۱۳ ساعت خالی باید بمونه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

عزیزم خدای مهربون روزه رو برای کسانی که مشکل جسمی ندارن واجب کرده 

شما روزه بگیری که به بدنت اسیب بزنی و چند وقت خدایی نکرده تو راه دوا درمون باشی خدا خوشش میاد ؟

اگر دکتر تشخیص داده که روزه براتون خوب نیست و بیماریتون رو تشدید میکنه 

گرفتن روزه برای شما یک جورایی گناه (نظر من )

خودتو دوس داشته باش❤️