2777
2789

الان ما 12ساله ازدواج کردیم 2تا بچه داریم دختر خالش هم قبل از ما ازدواج کرده 2تا بچه بزرگ 13 ساله و8ساله داره 

این خانوم به گفته همسرم 4یا 5سال تلفنی با هم در تماس بودن ولی همسرم هيچ علاقه ای بهش نداشته

میگه اگه داشتم باهاش ازدواج میکردم 

میگه من تو رو دوست داشتم (ینی من رو) خلاصه ای خانوم حدود 7سال پیش که شوهرش ازدواج کار بیکار میشه به همسر من زنگ میزنه که برای شوهرش کار پیدا کنه همسر من و تاکید میکنه که من متوجه نشم تا یو تفاهم پیش نیاد اما همسرم بمن گفتن و من فقط ناراحت شدم و هیییچ عکس العمل نشون ندادم تو مراسما که این خانوم رو میدیدم کاملا عادی بر خورد میکردم

حالا این خانوم تو اینستا به همسرم درخواست داده و باز همسرم بمن گفت،بنظر شما الان عکس العمل نشون بدم یا جیز خاصی نیست از کنارش رد بشم و اهمیت ندم؟  همسرم میگه بیخیال چیز مهمی نیس

ولی من دلم میخاد به روی خانوم بیارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به رو خانوم بیاری لجش میگیره 

ولی بهتره به همسرت بگی که خوشت نمیاد پیجشو باز کنه یا هر چی که خودت میخوای. 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
ب شوهر زنه زنگ بزن بگو زنتو از زندگیم جمع کناینکه تو چششو پر نکردی بعد چند سال مشکل من نیسدیگ جرات ن ...

نه بابا بدتر شر میشه بعد میگه یه درخواست توی اینستا این حرفارو نداره

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

بگو رد کنه چون قدیما رابطه داشتن خانومه هوا برش نداره. ولی اقاتون باهات رو راسته خیالت راحت. به اون خانومه هم چیزی نگو کاری نکرده زشته . ولی بگو به همسرت بهش رو نده

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

شوهر منو دختر عموشم‌همین داستان رو داشتن و جالبه دختره بعد دوتا بچه هرجا میشینه میگه منو فلانی همو‌دوست داشتیم مامانش نذاشت تو اینستام درخواست داده بود به شوهرم گفتم نه رد کن نه قبول بذار بمونه تو‌واتساپم پیام‌داده‌بود شوهرم‌ سین‌کرده‌بود ج نداده بود موندم از شوهرش شرم نمیکنه هی میشینه اینور اونور چس ناله میکنه