2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز ببخشید وسط تاپیک شما سوال میپرسم و بازهم ببخشید سوالم از بی تجربگیمه لطفا جواب بدید اینکه اگه خانمی باردار بشه دیگه اصلا تو دوران بارداری عادت نمیشه؟اخه بعضیا میگن ما تا چن ماه عادت میشدیم تو بارداری

ماه های بارداری

1. یک ماه تمام/ 30 روز: 4 هفته و 2 روز

2.دو ماه تمام/60 روزاز لقاح : 8 هفته و 4 روز

3. سه ماه تمام / 90 روز  : 12 هفته و 6 روز

4. چهار ماه تمام / 120 روز   : 17 هفته و 1 روز

5. پنج ماه تمام / 150 روز : 21 هفته و 3 روز

6.شش ماه تموم / 180 روز :  25 هفته و 5 روز

7. هفت ماه تموم / 210 روز: 30 هفته

8. هشت ماه تموم / 240 روز : 34 هفته و 2 روز

9. نه ماه تموم / 270 روز: 38 هفته و 4 روز

چون بارداری 9 ماه و 10 روزه : یعنی 38 هفته و 4 روز + 10 روز = 40 هفته تمام .

دوست عزیز ببخشید وسط تاپیک شما سوال میپرسم و بازهم ببخشید سوالم از بی تجربگیمه لطفا جواب بدید اینکه ...

اکثریت ۹۰درصد پریود نمیشن ولی ۱۰درصدی هم هستن فقط یکی دوماه اونم خیلی کم نسبت به قبل پری میشن.

ماه های بارداری 1. یک ماه تمام/ 30 روز: 4 هفته و 2 روز 2.دو ماه تمام/60 روزاز لقاح : 8 هفته و 4 ...

اینو باید به دکترم نشون بدم یکیم بزنمش 😠😠😡

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔
وا نه

اخه من خیلی میترسیدم ازاینکه باردار باشم این ماهم کامل مثل قبل پریود شدم اما یکی بهم گفت ننننه پریودی دلیل نمیشه که باردار نباشی چون من تا پنج ماه اول بارداریم میشدم به خاطر همین ترسیدم