2777
2789
عنوان

بیرون زدگی مقعد

135 بازدید | 14 پست

سلام بچها من حدود یکسالی میشه بیرون زدگی مقعد دارم باید چیکار کنم؟؟(دوتا هستن یکیش اندازه لوبیا یکی عدس)

البته اینم بگم که بعد از کولونوسکوپی اینجوری شدم یعنی یبوست نداشتم و زدن منو ناکار کردن تو بیمارستان🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

میشه راهنماییم کنید لطفااااا😭😭

برو دکتر معاینه کنه یا با دارو خوب میشی یا عمل..منم سر بارداریم اینطوری شدم 

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

من مادر زادی اینطور بودم

شایدم مادر زادی اینطوری نبودم، ولی از وقتی یادم میاد داستان همینه

و مشکلی ندارم باهاش🤔 برام مشکلی ایجاد نکرده هیچ وقت

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر معاینه کنه یا با دارو خوب میشی یا عمل..منم سر بارداریم اینطوری شدم

مرسی عزیزم ولی خب من با کولونوسکوپی اینجوری شدم یعنی یبوست نداشتم 

الان تو کامل خوب شدی؟؟

من مادر زادی اینطور بودمشایدم مادر زادی اینطوری نبودم، ولی از وقتی یادم میاد داستان همینهو مشکلی ندا ...

خب من ۲۰ سالمه و دخترم ،دوس ندارم باشه واقعا اذیتم میکنه و نمیدونم باید چیکار کنم 

مرسی عزیزم ولی خب من با کولونوسکوپی اینجوری شدم یعنی یبوست نداشتم الان تو کامل خوب شدی؟؟

نه هنوز هست ولی رعایت میکنم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

یعنی توم بیرون زدس اره؟من اندازه ی لوبیاس اندازش

واسه من کوچیکه ولی بعضی وقتا ذرذ میگیره