2777
2789
عنوان

عصب کشی دندان

60 بازدید | 12 پست

من سه شنبه مرحله دوم عصب کشی دندونم بود. شما ها هم بعد از عصب کشی مرحله دوم دندونتون درد داشت؟ من دندونم خیلی درد میکنه انگار نه انگار که عصب کشی شده همون درد اولیه رو دارم که بابتش به دکتر مراجعه کردم گوشه لبم هم پاره شده غذا خوردن خیلی سختمه هم بخاطر لبم هم بخاطر دندونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دندونت عکس بگیرببین عصبکشی درست انجام شد یا نه

فعلا میخوام گوشه لبم که پاره شده خوب بشه بعد 

اخه الان بخوام برم دندون پزشکی باز دهنمو وا میکنه و خونریزی میکنه گوشه لبم و بیشتر پاره میشه

تا یکی دوهفته از دکتر هم بپرس عزیزم موقع عصب کشی درد داشتی ؟

من چون دهنم کوچیکه فکم هم کوچیکه دهنم زیاد باز نمیشد برا همین با آدمای عادی فرق داشت مثلا برا افراد عادی ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت طول میکشه ولی برا من ۲ ساعت تموم دست دندونپزشک تو دهنم بود خیلی اذیت شدم لبمم بخاطر همین پاره شده

من چون دهنم کوچیکه فکم هم کوچیکه دهنم زیاد باز نمیشد برا همین با آدمای عادی فرق داشت مثلا برا افراد ...

منم دهنم سرویس شد تا کارش تموم شه 

من وقتی عصب رو می‌کشید دردش رو میفهمیدم دندونام بیحس نمیشن کامل😐😓