2777
2789

ما اومدیم شمال خونه مادر شوهرم بعد این دو روز که اومدیم من سرمای شدید خوردم همش خواب بودم چون قرص می‌خوردم خواب آور بود دیشب خواهر شوهرم اینا هم اومدن 

بعد من حالم یکم بهتر شده بود 

مادر شوهرم ظرفای شامو کفی کرده بود 

من رفتم گفتم بذار من آب بکشم 

آب کشیدم نشستم خدا شاهده روی نوک انگشتام مثل اینکه چسب رازی چسبیده باشه تیکه تیکه اونجوری شده بود 

یه انگشتمم کلا اگزما گرفته از وقتی رفتم خونه خودم 

آب میخوره باد می‌کنه و قرمز میشه 

دستام کلا به مایع حساسیت داره 

خونمون اکثرا شوهرم ظرف میشوره 

یا من با دستکش می‌شورم 

در حدی که شوهرم میگه پول دستم بیاد اولین چیز باید یه ظرفشویی برا توبخرم 

خلاصه ظرفا رو شستم نشستم شوهرم انگشتامو دید 

به مامانش گفت مامان از این به بعد نذار ظرف بشوره خواست کمک کنه سفره جمع کنه 

مادر شوهرم گفت من اصلا بهش نگفتم بشور خودش اصرار کرده اگه نه من گفتم تو سرما خوردی نمی‌خواد(مادر شوهرم خیلی مهربونه)

خواهر شوهرم از اون ور هی می‌گفت اشکال نداره که 

دستکش داریم 

از این به بعد با دستکش ظرفا رو بشوره😬

یا یه بارم گفت بیا برو یه دور دیگه ظرف بشور دستات خوب میشه 😏

انقد گفت 

شوهرم بهش گفت دو تا خواهرا ظرفا رو بشورید  دیگه 

آخرشم اون ناراحت شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت مشخصه طرفداری میکنه

پس تو نه ناراحت بشو و نه بحثی راه بنداز

تو شوخی خنده گاهی وقتا جوابشونو بده دهنشون بسته شه

همین

اصلا بحث و... راه ننداز خصوصاااا جلو شوهرت

جوابشونو نده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

جایی می‌رید چند روز بمونید یکم کمک کنید حالا هر کمکی ک راحتتر بودین که حرف و حدیث پیش نیاد 

الآنم ممکن بود خواهرشوهرت تاپیک بزنه بگه عروسمون چند روزه اینجا اومده همش میخوره می‌خوابه و کمک نمی‌ده مادر پیرم مجبوره کار کنه

حالا مگه ی ظرف چیه ‌ک انقدر بهشون فشار میاد بشورن اهمحلشون نذار

همین دیگه 

حالا خدا شاهده من اصلا عروسی نیستم که دست به سیاه و سفید نزنم 

تو پذیرایی تو سفره جمع کردن پهن کردن تو آشپزی کمک میکنم 

فقط یه ظرف میمونه

من خودم خونه مادرشوهرم ظرف نمی‌شورم مگر اینکه مریض و بیحال باشه....چون کلا هفته ای یکبار میرم میبینم اونم میاد خونم نمیشوره‌‌....دیگ نمیگم من بشورم.

ولی منم اگزما دارم ن ی انگشتم بلکه همه انگشتام البته فقط پاییز....ولی خودم خونه ظرف هام رو میشورم ۱ روز دو روز نیس ک شوهره بشوره....بعدم تو ک شرایطت رو میدونستی ی دستکش میزاشتی‌‌....منم جا خواهرشوهر بودم از حرف داداشم ناراحت میشدم....حرف بوده بین خواهر شوهر زنداداش اون یکبار که شوهرت گفت کافی بود خودت ک زبون داری جواب میدادی بجا اینکه شوهرت بگه

در ضمن دستکش پلاستیکی دستت رو بدتر میکنه حتما زیرش دستکش نخی بزار بعد پلاستیکی بزار

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

وای چقدر نامرد چرا اینجور میکنن من داداشم زن بگیره زنشو بیشتر از خودش دوست دارم چجور انقدر اذیت میکنن درک ندارن آخه

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

همین دیگه حالا خدا شاهده من اصلا عروسی نیستم که دست به سیاه و سفید نزنم تو پذیرایی تو سفره جمع کردن ...

میفهمم چی میگی منم مث توعم

خواهرای شوهرم میشینن خودشونو میزنن ب مریضی همه چی رو میندازن گردن من

منم ی مدت نرفتم تو جمعشون یا بعد شام رفتم ادم شدن

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم