فیلر بعد ۲ سال شایدم کمتر اثرش میره ولی چربی دیگه میمونه ب همین خاطره میخوام چربی بزنم
کسی انجام داده
من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣
برای تزریق چربی صورت باید به پزشکی مراجعه کنی که تو این زمینه تخصص و تجریه ی زیادی داشته باشن من خودم دکتر احمد قوچانی خیلی قبول دارم و برای انجام کارهای زیباییم به ایشون مراجعه میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بدنت کمبود نداره مشکل هورمونی نداری مقاومت به انسولین نداری؟
نه ارثی هست
من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣
برای تزریق چربی صورت باید به پزشکی مراجعه کنی که تو این زمینه تخصص و تجریه ی زیادی داشته باشن من خود ...
میخوام اصفهان برم چون نزدیک
عزیزم من فیلر زدم ولی سیاهی هست هنوز بنظرت چکار کنم چ راه حلی داری؟از شما خیلی گود و سیاهه؟
من خیلی گو سیاه بله
میگن تزریق چربی خوبه