2777
2789

من جدیدا میخوام سیب زمینی توش سرخ کنم با اینکه یکدست ریز میکنم و زیر و رو میکنم همش ی سری میسوزه ی سری خام میمونه

ممکنه به‌خاطر کاغذ روغنی باشه که میذارم؟اخه روش لبه داره که میاد یکم رو سیب زمینی ها

شما چجوری استفاده میکنین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید مرتب هم بزنی.خشک باشن و اسپره روغن  بزنی



اسی یه سوال...سرخ کن تو هم بوی خاصی میده حین کار؟ غذا هم‌بوی خاصی میگیره؟


بقیه هم جواب بدن لطفا🩵

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

من بدون کاغد میذارم رو برنامه سیب زمینی ۲۰۰ درجه ۱۵ دقیقه سر ۶ ۷ دیقه هم هم میزنم زیر و رو میکنم با اینکه اکثرا درشت میگیرم خیلی خوب میشه

ی دور بریز تو آب دوتا قل بزنه یکم بپزه اونجوری خیلیییی خوب میشه مغزش نرم و خوشمزه میشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

ریزش مو

mrym_011 | 5 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   8080aylinamm  |  6 ساعت پیش
توسط   آرزو1388  |  5 ساعت پیش