farimahjon مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 305 عنوان خانومایی که هواپز دارید یک سوال داشتم 268 بازدید | 27 پست من جدیدا میخوام سیب زمینی توش سرخ کنم با اینکه یکدست ریز میکنم و زیر و رو میکنم همش ی سری میسوزه ی سری خام میمونهممکنه بهخاطر کاغذ روغنی باشه که میذارم؟اخه روش لبه داره که میاد یکم رو سیب زمینی هاشما چجوری استفاده میکنین؟ 1403/12/18 | 03:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
smaria عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 1108 میدونی چرا من برش بزرگ مثل رستورانی میزنم قبلش میزارم ۶دقه تو آبجوش میجوشه بعدش خشک میکنم میزارم تو هواپز محشر میشه امتحان کن دعام میکنی الله❤️
گلیخانومم عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 334 من قالب سیلیکونی خریدم اول سیب زمینی رو میریزم تو آب یخ بعد میزارم ۱۰ دقیقه با اب جوش بپزه خیلی هم ریزش نمیکنم متوسط روبه درشت عالی میشه
farimahjon مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 305 دما رو چند میزاری؟؟ رو۲۰۰ برنامه خودش برای سیب زمینی ۱۷ دقیقه رو دمای ۲۰۰
۷۸بهار عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 647 میدونی چرا من برش بزرگ مثل رستورانی میزنم قبلش میزارم ۶دقه تو آبجوش میجوشه بعدش خشک میکنم میزارم تو ... چند دقیقه دماش چنده
mitraaw عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 2970 رو۲۰۰ برنامه خودش برای سیب زمینی ۱۷ دقیقه رو دمای ۲۰۰ اها درست میزاری نباید اینجور بشه
farimahjon مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 305 میدونی چرا من برش بزرگ مثل رستورانی میزنم قبلش میزارم ۶دقه تو آبجوش میجوشه بعدش خشک میکنم میزارم تو ... مرسی عزیزم حتما
گلیخانومم عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 334 من قالب سیلیکونی خریدم اول سیب زمینی رو میریزم تو آب یخ بعد میزارم ۱۰ دقیقه با اب جوش بپزه خیلی هم ر ... ۶ دقیقه هم بسشه من چون دوست دارم نرم باشه ۱۰
زامبی۱۲۳۴۵۶۷۸۹ عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 19829 باید مرتب هم بزنی.خشک باشن و اسپره روغن بزنیاسی یه سوال...سرخ کن تو هم بوی خاصی میده حین کار؟ غذا همبوی خاصی میگیره؟بقیه هم جواب بدن لطفا🩵 حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
شکلاات_تلخ عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 1454 من بدون کاغد میذارم رو برنامه سیب زمینی ۲۰۰ درجه ۱۵ دقیقه سر ۶ ۷ دیقه هم هم میزنم زیر و رو میکنم با اینکه اکثرا درشت میگیرم خیلی خوب میشهی دور بریز تو آب دوتا قل بزنه یکم بپزه اونجوری خیلیییی خوب میشه مغزش نرم و خوشمزه میشه
farimahjon مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 305 وای کاغذ روغنی افتضاحعاصن از زیر گردش هوا نداره به خاطر اونه پس؟
smaria عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 1108 چند دقیقه دماش چنده برای ما خودش تایم داره درجه ۲۰۰تایم ۱۷ دقیقه ک من ی ۱۰ دقه هم بیشتر میزارم ترد تر شه الله❤️
farimahjon مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 305 باید مرتب هم بزنی.خشک باشن و اسپره روغن بزنیاسی یه سوال...سرخ کن تو هم بوی خاصی میده حین کار؟ غذا ه ... من حس نکردم