2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب روانپزشک فقط قرص میده بعضی چیزها مربوط به روانشناس بنظرم ادم اگر روحش درگیر بشه خیلی سخته مثل ساب ...

روانشناس رو کلا قبول ندارم.مو به مو میدونم چی قراره بگه،منم ادمی نیستم که با حرف دیگرون آروم بشم.اینقد صوت و کلیپ و داستان انگیزشی و مربوط به مشکل خودم دیدم وخوندم که همش آب درهاون کوبیدن بود

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
روانشناس رو کلا قبول ندارم.مو به مو میدونم چی قراره بگه،منم ادمی نیستم که با حرف دیگرون آروم بشم.این ...

بعضی چیزها درد دارن بنظرم فقط باید اونقدر قوی بشیم که بتونیم کنار بیاییم خیلی از چیزهای که باعث دردم شدن فراموش نمیشن

بعضی چیزها درد دارن بنظرم فقط باید اونقدر قوی بشیم که بتونیم کنار بیاییم خیلی از چیزهای که باعث دردم ...

بنظرمن قرار نیس فراموش بشه.خوبی ها زودتر فراموش میشن

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

سلام فکر کنم قبلا بهتون یه مشاور معرفی کردم خوب برید مشاوره بگیرید !

با تاپیک زدن اینجا چیزی درست نمیشه .... وسواس فکری هر چقدر زمان بگذره بدتر میشه 

اگر مشکل هزینه اش که خیلی تخفیف خوبی میدن و کاملا متفاوت با بقیه مشاوره هاست 

بنظرم زمان و از دست ندید کسی هم با تاپیک زدن اینجا درمان نمیشه 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4

سلام فکر کنم قبلا بهتون یه مشاور معرفی کردم خوب برید مشاوره بگیرید !با تاپیک زدن اینجا چیزی درست نمی ...

یادم نمیاد معرفی کردین 

ممکنه بعضی ها راهکاری داشته باشن که موثر بوده 

خودم میدونم کسی اینجا درمان نمیشه با تاپیک زدن🙄