2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب توعم چاق شوراه حل راحت

بدبختی چاق نمیشم خواهر خودمو جر میدم از خوردن میرم رو ترازو وزن میکنم ۲۰۰ گرم ۵۰۰گرم تا الان یک کیلو نشده ک اضافه کنم مگه دست خودمه؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اکثر اقایونی که دیدی با بقیه مقایسه نکن کی از طبقه طبقه شکم و چربی خوشش میاد آخه😐

چرا مقایسه نکنم ؟

ایشون گفتن چاق حرفی از طبقات شکم و چربی زیاد زده نشده

اکثر خانومای ایرانی چون یه پاره استخون نیستن به خودشون میگن چاق هر کسی میتونه یه دیدگاهی داشته باشه

صد مدل اندام چاق مختلف داریم ، نداریم ؟

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

۸۴ کیلو ام قبلاً به ۹۰ هم می‌رسیدم همش رژیم میگیرم و مراقب غذا خوردنم هستم

ببین عزیزم خدا برهرکس ی جفت آفریده 

تلاش کن به وزن ک میخوای برسی ن صرفا بخاطر حرف دیگران بخاطر سلامتیت بخاطر لباس های که دلت میخواد بپوشی 

به خودت انگیزه بده هرچی وسواس فکری داشته باشه بدتر میشه 

مطعنن آدم که لیاقت رو داشته باشه حتما میاد تو زندگیت 

هیچ کسی رو اونقدر دوست نداشته باشین که وقتی باهاتون سرد رفتار میکنه چشاتون پرِ اشک بشه💔... ️ نه روباه در جنگل است و نه شیطان در جهنم!کافیست به اطراف نگاه کنی️